Scene uluitoare provocate de fiul cel mare al milionarului Vasile Turcu. A târât-o prin club şi a turnat bere pe ea!

Alexandra Mateuţ, fiica fostului mare fotbalist al lui Dinamo, a devenit victima preferată a meltenilor. La două luni după ce Mutu a tras-o de păr, a sosit rândul lui Rambo Turcu s-o agreseze.
Orice critic muzical sau orice amator de petreceri în Amsterdam şi de ”Burning Man” vă va spune că muzica electronică fără droguri e ca nunta fără lăutari. Se subînţelege, deci, că ultima petrecere Kent, de la Romexpo, din noaptea de joi spre vineri, a avut foarte multă muzică electronică. Cum Kent îşi riscă aşa mult renumele, reputaţia brandului, e o întrebare al cărei răspuns e greu de dat: dacă BCCO ar fi făcut un raid antidrog, ar fi fost groasă!

Diana Stancu, prietena Alexandrei, a fost şi ea de faţă la scena ”păruielii”
Diana Stancu, prietena Alexandrei, a fost şi ea de faţă la scena ”păruielii”
Prezentă la petrecere împreună cu prietena Diana Stancu, Alexandra Mateuţ a făcut greşeala, probabil şi pe fondul consumului exagerat de muzică electronică, să se ducă la masa lui Adrian Turcu (fiul cel mare al lui Vasile, care şi-a câştigat în CANCAN porecla de „Rambo de Dorobanţi” şi un cunoscut consumator de muzică electronică).

Alexandra Mateuţ (dreapta) este sora mai puţin cunoscută a Nataliei
Alexandra Mateuţ (dreapta) este sora mai puţin cunoscută a Nataliei
Nu se ştie ce a zis sau n-a zis Alexandra, cert e că la un moment dat Rambo a explodat şi a început s-o ia la palme, după care a târât-o prin zona mesei şi chiar i-a turnat bere în cap.
Cine ştie unde s-ar fi oprit ”Zmeul Care Bate Femei” dacă nu ar fi intervenit salvator luptătorul K1 Marius Tiţa, care l-a calmat pe meltenaş şi a liniştit lucrurile, salvându-i intact scalpul săracei Alexandra, care face ce face şi numai în situaţii aiurea ajunge. Pe de altă parte, Alexandra nu îi este indiferentă, între ei nu de mult existând o apropiere, ca să zicem aşa.
Melteanul bate femei, Salvatorul îl bate pe Mircea Badea
Marius Tiţa este un rival celebru al vedetei Antena 3 Mircea Badea. Unul dintre cei mai apreciaţi luptători MMA din România, Tiţa este cel care l-a pregătit pe motociclistul care l-a făcut KO pe Mircea Badea, după ce-i lansase o provocare antenistului. După luptă, Tiţa a apărut în oraş cu un tricou pe care era inscripţionat ”Mircea Badea e c*rva mea”, în limba engleză.
După păţania de la petrecerea Kent, putem spune că Tiţa are un nou client de pus pe tricou: pe ”Rambo” Turcu.
sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *