Se întâmplă la Iaşi

Apostol şi câinii lui au rezervate măciuci din partea executivului local

Ion Apostol

Ion Apostol

Impotenţa lui Ioan Apostol, boss-ul cu Nissan de la Salubris, în a gestiona problemele câinilor comunitari sau al gunoiului care tronează pe la toate colţurile blocurilor, i-a atras acestuia nu numai ura ieşenilor, cât şi a unei părţi din executivul Primăriei Iaşi.

„Când aud de Salubris, mă doare aproape fizic. Tot ce înseamnă această societate este o nenorocire. Bani pentru padoc nu mai sunt, câinii s-au înmulţit pe străzi ca râia pe om, iar Apostol stă ca o cloşcă în Navarra. Dacă ar fi după mine, chit că mă iau de piept cu Brigitte Bardot, eu aş eutanasia toţi câinii comunitari din Iaşi. Măcar să ştiu că am făcut ceva în mandatul ăsta şi las curat în urmă”, a spus viceprimarul Vasile Munteanu.

În ceea ce priveşte opinia celuilalt viceprimar, Romeo Olteanu, acesta nici carne de câine n-ar mânca, dar nici de stârpirea lor nu s-ar apuca.

„Am informaţii că câinii (n.r.: cacofonie asumată de edil) ăştia care s-au pripăşit prin Iaşi sunt aduşi în saci din judeţ şi aruncaţi la marginea municipiului. O să pun pânde şi o să vă aduc dovezi. Ăştia nu sunt câini de oraş”, a spus Romeo Olteanu, privindu-şi cu subînţeles auditoriul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *