Se PRĂBUŞEŞTE lumea uneia dintre cele mai RÂVNITE vedete din România. DISTRUSĂ de sărbători |

Sărbătorile vor fi triste, în acest an, pentru una dintre cele mai adulate vedete din România. Soţul său multimilionar riscă ani grei de puşcărie pentru delapidare şi spălare de bani.

„Pentru noi contează liniştea”, spunea recent Cristina Rus, dar liniştea s-a transformat în furtună ieri, când Dragoş Bîlteanu a fost sălatat de mascaţi din aşternuturi, într-un dosar, în care, potrivit procurorilor DIICOT, prejudiciul adus statului este de 13 de milioane de euro.

În 2009, Cristina Rus şi Dragoş Bîlteanu, cântăreaţa era invidiată pentru norocul care a dat peste ea. Cei doi şi-au unit destinele în faţa altarului, după opt luni de pasiune. Atunci Cristina era toată un zâmbet: trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr om de afaceri a cărui avere era estimată la peste 65 de milioane de euro. Un an mai târziu, cei doi deveneau părinţi. Se năştea primul lor copil, un băieţel.

cristina-rus1

Jurnaliştii o considerau până de curând drept cea mai „norocoasă” dintre colegele sale de breaslă. După o carieră de zece ani, în care alerga de la un concert la altul, se bucura de familie şi de soţul său, povestea Cristina Rus.

Cântăreaţa spunea că duce o viaţă la care nici nu a îndrăznit să viseze. Anul acesa ea a devenit mama pentru a două oară. De dată această i-a dăruit soţului o fetiţă. Tabloul perfect ar spune toată lumea: ea o cântăreaţa frumoasă, el un tânăr arătos şi bogat şi doi copii reuşiti: Dragoş, în vârstă de 5 ani, şi Cristina Maria , în vârstă de 9 luni.

 

cristina-rus-copil-fetita-sot

 

Acum toltul pare a se prăbuşi ca un castel de nisip. Fericirea ei să năruie, succesul soţului de care era atât de mândră este fraudă, afirmă anchetatorii anticorupţie. ”Lozul cel mare” devine un coşmar pentru Cristina Rus. Şeful SIF Banat, Dragoș Bîlteanu, este anchetat, împreună cu tatăl său – şef la SIF Muntenia, pentru speculaţii financiare.

O anchetă de amploare a procurorilor DIICOT a scos la iveală un sistem de tip mafiot, pus la cale de oameni din conducerile SIF Banat Crişana (SIF1) şi ai SIF Muntenia (SIF4). Dragos Bâlteanu a fost reţinut de procurorii de la Crimă Organizată şi acum riscă arestarea preventivă.

 

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *