Seamana ca doua picaturi de apa! Cat de mare si frumoasa s-a facut fetita lui Marcel Pavel!

Marcel Pavel are toate motivele sa fie fericit. Are o familie extraordinar de fericita, iar fiica sa, Iuvenalia, este bucatica rupta din el.

In varsta de 55 de ani, Marcel Pavel se poate declara un barbat implinit din toate punctele de vedere.

 

Are o cariera de invidiat pe scena muzicala romaneasca, dar si o familie extrordinar de frumoasa. Artistul are unul dintre cele mai unite mariaje din showbiz-ul romanesc. Este casatorit de foarte multi ani cu Violeta, impreuna cu care are trei copii foarte reusiti.

Fiica lui ii seamana perfect

CANCAN.RO a surprins-o zilele acestea pe sotia lui Marcel Pavel, Violeta, in timpul unei plimbari prin oras cu fiica lor, Ioana Iuvenalia.

 

 

Micuta, care a implinit 2 ani de curand, este copia fidela a celebrului ei tata. A crescut foarte frumos si s-a transformat intr-o fetita adorabila. Cu parul ondulat, chip de inger, privire blanda si ochisori jucausi, fiica lui artistului este ca o papusica in miniatura.

 

 

Gesturile fetitei si mimica fetei sunt identice cu ale tatalui ei. Imbracata intr-o rochita alba cu imprimeu colorat, Ioana Iuvenalia a fost extrem de vioaie in bratele mamicii ei, Violeta.

 

 

Desi mama si fiica au iesit la plimbare insotite de un barbat, cu care consoarta lui Marcel Pavel s-a conversat tot timpul, a fost foarte atenta la fiecare gest al fiicei ei.

Curioasa la tot ce misca

 

 

In bratele mamicii ei, Ioana Iuvenalia a fost foarte atenta la tot ce vedea in jur. I-a atras atentia mamicii ei de mai multe ori, aratandu-i diverse lucruri pe care le vedea pe strada.

 

 

Violeta a fost mereu pe faza la tot ce facea si spunea fiica ei, raspunzandu-i imediat. Dupa ce au dat cateva ture pe jos, prin cartier, sotia lui Marcel Pavel si fiica lor adorabila s-au intors linistite acasa.

Relaxata si foarte atenta

 

 

Partenera de viata a lui Marcel Pavel demonstreaza, odata-n plus, ca este o femeie care se simte foarte bine in pielea ei. A fost extrem de relaxata si naturala, fara pic de machiaj. Imbracata lejer, intr-o pereche de blugi si o bliuza, cu o pereche de slapi in picioare si cu parul strans, consoarta artistului se comporta ca o femeie absolut obisnuita, fara fite.

 

 

Pe durata plimbarii cu Ioana Iuvenalia, Violeta a fost foarte atenta pe unde merge si a traversat strada doar regulamentar, prin locurile special marcate, chiar daca era angrenata si in discutia cu domnul care a insotit-o.

Familie unita

Marcel Pavel este casatorit cu Violeta, o fosta balerina a Teatrului Bolsoi din Moscova, din anul 1992.

 

 

Au impreuna doi baieti, Sasha si Richard, si o fetita, Ioana Iuvenalia, care a venit pe lume in anul 2013. Binecunoscutul artist si partenera sa de viata au o relatie extrem de reusita, intelegandu-se de minune.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *