Senatorul Ionică a lui Moş Grigoroaei a dat faliment în amor

Unii sunt născuţi să nu aibă noroc în viaţă. Când eşti într-o situaţia ca asta, nici nu ştii ce să crezi. Pe cine să dai vina? Pe tine? Pe cei din jur? Pe destin? Pe Cel de Sus? E chiar greu să afli. Niciun medic nu ar putea să diagnosticheze cu exactitate cauza nenorocului în viaţă. Noi am vorbit cu o ţigancă bătrână de care mulţi au auzit doar prin basme, care a dat în ghioc şi ne-a ghicit cu nume, prenume, CNP şi grupă sanguină cine este cel mai ghinionist din târg. Nu vă ţinem mult cu sufletul la gură ca să nu dea ghinionul în voi. E vorba despre Ionică a lui Moş Grigoroaei, supranumit de toţi cei care nu ştiu „senatorul trei falimente”. Cei care au fost pe la ţiganca bătrână, adică noi, îi putem spune, cu regret ce-i drept, „senatorul PATRU falimente”.

cheating-is-wrong

Ionică a lui Moş Grigoroaei ar trebui să ia lecţii de la Burt Simpson şi să-şi pună soaţa să scrie de 10.000 de ori această propoziţie

A „îmbrăţişat” altă doctrină
Nu. Nu e vorba de afacerea cu nuci. Aia merge chiar bine. Câştigă vreo 10.000 de epuroi pe an. Nu. Nici acum nu aţi ghicit. Nici albinele nu l-au părăsit. Şi de aici mai câştigă alte zeci de mii de epuroi pe an. Ăsta de care vorbim noi, care i s-a arătat şi ţigăncii în ghioc, este falimentul vieţii. Da. Aţi auzit bine. Falimentul vieţii. Vieţii personale. Nu mai este în relaţii tandre cu a sa soaţă, Tonica. Şi asta nu e de azi, de ieri. E de mai mult timp. Unii zic că ar fi de pe vremea când a dat democraţia în Ionică a lui Moş Grigoroaei. PSD-istă convinsă, Tonica nu prea s-a lăsat cuprinsă de doctrina democrată. A fost nevoie de intervenţia fostului prefect stripăr pentru a-i implementa soţiei lui Ionică doctrina asta democrată. Şi, după cum a citit ţiganca în ghioc, intervenţia nu a fost una promptă, ca în afacerile cu terenuri, ci una tandră, chiar drăgăstoasă. Mai mult amoroasă, ar zice unii cu gura spurcată, dar bine informaţi. Dar prefectul stripăr mai mult a stricat-o pe Tonica. I-a băgat democraţia în cap şi nu mai acceptă nici în ruptul capului măsuri de stânga. Degeaba a încercat Ionică cu măsuri pepedediste, nu a mers. Nici întoarcerea la vechea dragoste pe uşa din dos, adică la social-democraţi prin UNPR, nu pare să-i fi stârnit nici măcar un pic apetitul Tonicăi. Ce să-i faci?! Iarna nu-i ca vara şi democraţia îi democraţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *