Sergiu Sandu, modelul în uniformă de poliţist

Atunci când îţi place ceva cu adevărat, nimic nu ţi se pare greu şi, astfel, îţi sacrifici timp, nervi şi bani pentru acel lucru.

Sergiu Sandu este un tânăr din Botoşani care, cel puţin până acum, a reuşit să îmbine perfect două meserii… antagonice: cea de om al legii dar şi de model.

Sergiu este poliţist de şapte ani în Bucureşti, iar, în ceea ce priveşte modelingul, colaborează cu agenţia M.R.A., manageriată de Liviu Ionescu, şi cu Cătălin Botezatu.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Un manechin în uniformă de poliţist, sună bine fetelor, nu?

Chiar dacă Bote are pretenţii foarte mari de la fiecare manechin şi îşi doreşte ca fiecare amănunt să fie perefect, Sergiu îl apreciază şi îi este recunoscător.

,,Îi mulţumesc lui Cătălin pentru că m-a ajutat foarte mult în cariera de model şi nu numai. Este un tip perfecţionist, sufletist şi îl pot considera un bun prieten care te ajută întotdeauna”, ne spune tânărul care îşi doreşte să rămână şi să realizeze ceva în România:

,,Consider că toate cuvintele urâte aduse la adresa ţării noastre nu sunt adevărate şi că această ţară ne-a oferit o mulţime de persoane remarcabile. Aceşti oameni ne-au făcut să ne simţim cu adevărat mândri de-a lungul timpului”.

Şi chiar dacă momentan este foarte ocupat cu filmările pentru emisiunea „Next Top Model“, împreună cu Cătălin  Botezatu, Sergiu ştie să îşi împartă timpul foarte bine, astfel încât să nu renunţe la ceea ce îl face fericit.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *