Servitori pe salarii barosane!

Când e vorba despre audienţă, producătorii emisiunii “Poftiţi pe la noi!” nu se uită la bani. Pentru cele câteva zile în care intră în rolurile de “oameni buni la toate”, ce le sunt desemnate în funcţie de abilităţi, vedetele noastre încasează sume frumoase, care ajung chiar şi la câteva mii de euro!

De pildă, pentru unul dintre episoadele producţiei de divertisment turnată la ţară, într- un sat din Târgu Cărbuneşti, Gorj, realizatorii emisiunii au scos din buzunar, doar pentru plata vedetelor invitate, 7.000 de euro. Cel mai mult – 3.000 de euro – a încasat Bianca Drăguşanu, care ar fi pornit strigarea de la 2.500 de euro, spun surse din Antena 1. După negocieri, ea a reuşit să primească un plus de 500 de euro, dat fiind faptul că a fost la un pas să refuze colaborarea din cauza stării precare de sănătate.

poftiti-pe-la-noi-18-august

Daniela Crudu merge pe 1.000 de euro

Jean de la Craiova, aflat şi el în această echipă, a plecat acasă cu “doar” 2.000 de euro, cu toate că se tocmise pentru 2.500 de euro. “El a filmat doar trei zile pentru că a plecat în America. A luat mai puţin”, au dezvăluit aceleaşi surse. Daniela Crudu şi somelierul Virgil de la Hell’s Kitchen au fost retribuiţi pentru rolurile de “servitori” cu câte o mie de euro fiecare.

poftiti-pe-la-noi-prima-editie-la-antena-1-18488191

Ei au deja proiecte în derulare cu televiziunea lui Voiculescu, motiv pentru care plata de la “Poftiţi pe la noi!” este percepută ca un soi de spor salarial. Pentru banii aceştia, vedetele au mânat oile, au hrănit orătăniile din curte, au vopsit garduri, au croit hăinuţe pentru copiii familiei nevoiaşe vizitate de producătorii emisiunii şi s-au dat în spectacol pe uliţele satului, pe ritmuri de muzică de club.

Luciu, în cea mai ieftină ediţie

luciu

Echipa anterioară de vedete care a filmat pentru acelaşi show la Şopârliţa, judeţul Olt, s-a vândut mult mai ieftin. Giani Kiriţă, Margherita de la Clejani, Oana Roman şi Nicoleta Luciu au reuşit să “smulgă” de la producători doar 4.000 de euro în total, adică câte 1.000 de fiecare. Asta, în condiţiile în care Giani şi Margherita s-au şi “căsătorit” de dragul audienţelor. Surse din Antena 1 spun că acesta a fost unul dintre cele mai ieftine episoade ale emisiunii “Poftiţi, vă rog!”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *