Sex-shop-urile se pregătesc de Ziua Îndrăgostiţilor

sexshopIată că mai avem puţin şi ne vom întâmpla să intrăm în mult aşteptata zi de 14 februarie, dată cunoscută şi recunoscută la nivel mondial şi interplanetar drept Zi a Îndrăgostiţilor (Valentine’s Day). Şi, cum era şi firesc, ne-am înfiinţat şi noi imediat prin sex-shop-urile din Iaşi care, ATENŢIE!!!, se pregătesc, în această săptămână, de mari reduceri de preţuri la toată gama de produse destinate satisfacerii partenerului/partenerei. Nu sunt uitaţi nici masochiştii, sinucigaşii, pedofilii, introvertiţii, tinerii generaţiei „emo”, punk-iştii ş.a. care, până pe 14 februarie, pot achiziţiona, fără prea mari sacrificii financiare, diverse produse care să le satisfacă „setea” de cunoaştere anatomică a propriului corp sau al altuia, precum şi limitele atingerii extazului.

Dacă te nemulţumeşte viaţa sentimentală şi te-ai săturat să îţi faci planuri complexe care să te conducă la găsirea unui partener de viaţă, o gamă variată de produse sexuale îţi stau la dispoziţie pentru a te binedispune.

Plăcere maximă, costuri minime

Produsele aflate în  sexshop-uri variază în funcţie de preferinţe. Conform consilierei de vânzări Cristina A, de la unul din sex-shop-urile vizitate de noi, „pentru femei se recomandă vibratoarele sau dildo-urile, cu preţuri cuprinse între 40 şi 500 de lei, pe când pentru bărbaţi, există jucării sexuale ce se găsesc sub forma unor masturbatoare din silicon sau oro-stimulatoare cu sau fără vibraţii. De asemenea se pot găsi păpuşi gonflabile la preţuri medii.”

Astfel, cu o investitie minimă, păpuşa Diana, „păpuşa de 16 ani”, poate deveni iubita perfectă de Ziua Îndrăgostiţilor pentru singuratici sau pentru pedofili. „Minora” nu se poate plânge de faptul că nu i-ai cumpărat cadouri frumoase, dar nici nu va cere să o scoţi în oraş la restaurant.

Clienţii vor putea profita de discount-uri majore la anumite produse cu o săptămână înainte de ziua cea mare.

„Bărbaţii sunt cei mai îndrăzneţi, fireşte!”

Persoanelor care au o relaţie de lungă durată, li se recomandă condimentarea vieţii intime cu ajutorul unor produse speciale. Majoritatea celor cu o viaţă sexuală activă cred că folosirea unor astfel de „jucării” diversifică în mod plăcut clipele intime, intensificând astfel plăcerea şi dragostea care o simt alături de partener.

„De obicei bărbaţii sunt mai îndrăzneţi şi cumpără diverse produse, ştiind exact ce vor. În relaţia de cuplu se pot folosi inelele cu stimulare clitoridiană care pot fi folosite atât pentru plăcere sexuală cât şi pentru ameliorarea cazurilor de erecţie”, a spus consiliera de vânzări a magazinului. Inelul cu stimulare clitoridiană solicită atenţia în cazul amatorilor de senzaţii tari. El este mulţumit de performanţa sa sexuală, iar ea simte fiori de plăcere… în tot corpul.

Folosit mai mult în cuplurile de gay feminine, strap-on-ul este un penis cu chingă ce poate fi purtat de o femeie. Consiliera de vânzări mărturiseşte însă că „cel mai ciudat moment de când lucrează în domeniu a fost atunci când un bărbat a intrat în magazin şi a manifestat un interes deosebit faţă de acel produs.”

Sex-Shop-ul ţine loc de farmacie

sexshopS-ar putea spune că produsele speciale din Sex-shop-uri sunt doar pentru tineri cu sângele fierbinte sau latino, însă, există anumiţi lubrifianţi şi creme speciale care nu se găsesc în farmacii ori supermaket-uri. Există lubrifianţi pentru femei sau creme speciale pentru bărbaţi care acţionează ca un tratament, reducând din sensibilitatea ce conduce la o ejaculare prematură. De asemenea se mai pot găsi prezevative de o foarte bună calitate care, la fel, nu le găsim în alte magazine, de diferite mărimi, dar şi diverse creme pentru îmbunătăţirea erecţiei. Preţurile sunt medii, nedepăşind un milion de lei vechi.

Dacă reuşiţi să treceţi peste impedimentul psihologic cauzat de sentimentul de „ruşine” şi vă lăsaţi mânaţi de curiozitate, gândiţi-vă că „instrumentarul” prezentat de acest tip de boutique-uri te poate scăpa de durerea despărţirii sau de gândul sinuciderii din dragoste. Important este să ai curaj să intri. În plus, masculilor geloşi le recomandăm un… vagin portabil (dacă n-au bani de-o păpuşă gonflabilă). E facil de utilizat, poate fi transportat fără probleme într-un buzunar şi, important pentru ei, nu te înşeală niciodată. Mai mult, îl poţi avea toată viaţa la dispoziţie. Nu-i aşa?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *