Și cu atacul ce facem?

După șase meciuri de verificare, dintre care trei în compania unor echipe străine, CSMS Iași se confruntă cu mari probleme în ofensivă, atacul prând a fi călcâiul lui Ahile în echipa lui Marius Baciu.

Formația CSMS Iași s-a întors din stagiul de pregătire din Austria și a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea noii ediții de campionat în care obiectivul este foarte clar: promovarea în Liga I.

Managerul general al formației ieșene, Leo Grozavu, a recunoscut că în momentul de față cele mai mari probleme echipa le are în în compartimentul ofensiv și că trebuie adus în cel mai sucrt timp un atacant de valoare.

„Sunt nemulțumit de modul în care funcționează atacul. S-a văzut și în meciurile jucate în Austria că ne creăm puține ocazii și nu avem încă un atacant care să fie de gura porții. Trebuie să mai aducem un atacant, însă să ne și încadrăm în buget. E destul de greu să găsești acum un atacant bun și care să fie și ieftini și pe deasupra să mai și vină să evolueze în liga a doua“, a spus Leo Grozavu.

Mulțumiți de cantonament

În ceea ce privește stagiul de pregătire din Austria, Grozavu s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor: „A fost un cantonament foarte bun, în care s-a pus foarte mult accentul pe pregătirea fizică. Avem în față un campionat foarte greu, dar din punct de vedere fizic stăm bine. Băieții au dat dovadă de profesionalism în Austria și s-au pregătit foarte bine. Au fost zile cu trei antrenamente, urmate a doua zi de meci, deplasări, dar toți jucătorii au răspuns foarte bine. Am fost feriți până acum de accidentări grave și sper ca jucătorii care au mai avut mici probleme de sănătate să se poată pregăti la parametri normali până la începerea campioantului”.

Avrămia, la națională

Singurul jucător ieșean care a făcut parte din echipa națională a României Under 19, ce a aprticipat recent la Campionatele Europene, Adrian Avrămia, a fost chemat de selecționerul Victor Pițurcă la echipa mare.

După ce meciul amical cu Argentina a căzut, „tricolorii“ urmează să joace întâlnească la 10 august, în Austria, într-un meci-test echipa națională a Uzbekistanului. Cristian ZAVASTINLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *