Silhouette – terapii faciale pentru sezonul rece

După o vară în care enul nostru a fost generos răsfăţat de raele soarelui, a sosit toamna şi constatăm că pielea îşi pierde din strălucire, devine ternă, e mai puţin elastică şi se deshidratează uşor.

Factorii de mediu, alimentaţia nesănătoasă, fumatul şi stresul pot duce la îmbătrânirea prematură a tenului şi, cum fiecare dintre noi îşi stresează tenul măcar cu unul din aceşti factori, toţi trebuie să facem o cură de tratament în funcţie de ceea ce ni se potriveşte cel mai bine şi de dorinţele personale ale fiecăruia.

Toamna este anotimpul în care trbuie să revitalizăm tenul şi să-i pregătim mantaua de protecţie pentru sezonul rece ce urmează să sosească. În ajutorul nostru, Silhouette vine cu oferte speciale menite să satisfacă nevoile fiecăruia în funcţie de dorinţele personale dar şi de posibilităţile financiare.

Tenul are nevoie de oxigenare, de redarea elasticităţii prin tonifiere şi de refacerea echilibrului hidro-lipidic care reprezintă filmul de protecţie al tenului.

Terapia de Oxigenare a tenului îmbină acţiunea masajului ţesutului conectiv cu infuzia de oxigen pur sub presiune ce ajută la penetrarea mult mai rapidă a ingredienţilor activi din produsele folosite în cadrul acestei terapii.

Prin îmbinarea tehnologiei cu puterea activilor esenţiali, acest tratament activează circulaţia sanguină şi linfatică stimulează producerea fibrelor de elastină şi colagen, redându-i tenului supleţea ţi luminozitatea încă de la prima şedinţă de tratament.

Fiecare persoană este unică şi, în funcţie de asta, în urma diagnosticului efectuat de specialiştii „Silhouette”, i se recomandă o schemă de tratament potrivită tipului de ten şi stării în care se află aceasta în momentul diagnosticului.

Pe lângă oxigenoterapie se mai pot face tratamente cu uleiuri esenţiale potrivite pentru fiecare tip de ten în parte, de remodelare facială şi de lifting non-chirurgical.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *