Simirad îl vrea pe Mugur Cozmanciuc în locul lui Chirilă

SimiradS-ar părea că până şi la nea Costică Simirad răbdarea are o limită. Sătul să-i tot vadă mecla prin coridoarele de prin Casa Pătrată, preşedintele Consiliului Judeţean a început să tatoneze terenul:

“Îl vreau pe Mugur Cozmanciuc în locul lui Chirilă pentru că este un om dinamic, om al dialogului, echilibrat. Are pregătire de jurist şi planuri bune faţă de Chirilă care e un subinginer fără idei şi cultură generală. În acest fel liberalii se pot prezenta cu un candidat vizibil în alegerile următoare”. Reacţiile poporului au întârziat, aşa că nea Costică plusează: “Domnul Chirilă nu are nicio atribuţie în CJ Nu participă la nimic şi nu ştie mai nimic din ce se întâmplă aici, vă dau cuvântul meu! Nici nu ştiu dacă vine la service şi ia un salariu bun, oare nu-l mustră conştiinţa? Nimic nu e mai greu decât să n-ai nimic de făcut. Despre el nu pot să vă mai spun decât că “am văzut aci-ntr-o noapte nişte fapte, care m-au scandalizat!”.

De aceeaşi părere – zicem noi – ar fi şi procurorii de pe lângă Judecătoria Iaşi, în dosarul “sex cu minore” care, nu se ştie prin ce concurs de împrejurări, a rămas în aer. În discuţie ar fi o poveste mai veche, cu o căsuţă la Bucium, unde diverşi oameni de afaceri din Iaşi (numele lor nu e relevant aici) jucau de-a v-aţi ascunselea cu diverse fetiţe, prin diverse cotloane. Printre ei a fost remarcată şi mecla de intelectual a lui Chirilă, fostul primar din Bârnova şi actual ascuţitor de creioane în biroul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Ulterior, fetele şi-au mai schimbat din declaraţii.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *