ȘOCANT! Bianca Drăguşanu e desfigurată! Ce s-a întâmplat cu faţa vedetei?!?

Fostul iepuraş playboy a fost prins de paparazzi noştri în zona Pipera, în magazinul unei foarte cunoscute hair styliste. Cu capul acoperit cu o basma, Bianca a reuşit să le şocheze pe angajate  când, la un moment dat, a coborât eşarfa cu care era camuflată. Deşi a încercat permanent să-şi ascundă figura, paparazzi noştri au reuşit să-i vadă ochii umflaţi şi vineţi. Bianca parea desfigurată, lucru ce explică de ce interlocutoarele ei au rămas, pur şi simplu, fără glas.

636x465_biancadragusanuspynewsjpg

Contactată de reporterii spynews.ro, Drăguşanu ne-a transmis că de vină ar fi un implant dentar. „Mi s-a tras la ochi. Sunt mai sensibilă. Am decis împreună cu doctorul meu că e nevoie de această intervenţie şi am făcut-o. A durat 3 zile vânătaia la ochi, fiind un dinte din partea de sus a maxilarului. Implatul nu e o intervenţie tocmai uşoară. Eu sunt mai sensibilă. Mă învineţesc şi de la o injecție. Dar mi-a trecut acum”, a declarat, pentru spynews.ro, Bianca Drăgușanu.

„M-am lovit exact la operaţie”

Nu ar fi pentru prima oară când Bianca ne şochează cu vânătăile. Anul trecut, vedeta a suferit un accident în timpul filmărilor pentru emisiunea „Splash! Vedete la apa”. Din cauza impactului cu apa, Bianca şi-a învineţit ochii.


„M-am lovit efectiv când am sărit în apă. Am depus cu toţii atât de multe sacrificii în timpul acestui show, încât îţi este şi ruşine să te mai vaiti. Am depăşit momentul. Eu mi-am asumat riscul meseriei, chiar dacă medicul mi-a interzis să fac orice fel de exerciţii. Fiind în zodiac peşti, îmi e greu să nu mă apropii de apă. La un moment dat am dat cu tibia de scara din piscina şi m-am lovit exact la operaţie”, a povestit roşcata, la scurt timp după incident.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *