Kim Kardashian a ajuns de tot râsul! Cum s-a îmbrăcat bruneta la întâlnirea cu preşedintele american Barack Obama

Este sexy, dorită, adulată, iar posteriorul ei a făcut înconjorul întregii lumi. Kim Kardashian, cea mai cunoscută divă din America s-a întâlnit cu cel mai puternic om al Americii, iar momentul a fost aspru judecat de toţi internauţii. 

Motivul? Se pare că ţinuta brunetei a stârnit un val de reproşuri din partea prietenilor ei virtuali. Aceştia au rămas uimiţi să-i vadă pe Kim Kardashian şi Kanye West alături de preşedintele Barack Obama, iar ţinuta brunetei a pus şi mai multe paie pe foc.

În timp ce soţul ei, controversatul cântăreţ Kanye West, a fost dispus să renunţe la hainele strălucitoare şi ochelarii de soare caracteristici şi a optat pentru o cămaşă albă, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu diva! Kim Kardashian a purtat un body mulat pe corp, în nuanţa nude, foarte aproape de culoarea pielii.

Degeaba a încercat bruneta să-şi ascundă formele cu o fustă neagră lungă şi un blazer negru, căci sânii ei proeminenţi au acaparat, încă o dată, întreaga privelişte.

Bruneta a publicat ifotografia cu preşedintele american pe contul ei de Facebook, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

„Aşa te-ai îmbrăcat la întâlnirea cu preşedintele?”, „Poţi avea toţi banii din lume, dar stilul şi clasa nu se pot cumpăra”, „Celelalte ţări se vor uita la fotografia asta şi vor râde, încă o dată, de americani”, au fost câteva din comentarii.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *