Ştefan Popescu, ieşeanul care poate ajunge mai mare decât Mutu

Adrian Popescu

Adrian Popescu

Când spui Cesena, iubitorii fotbalului din România asociază imediat această echipă cu Adrian Mutu. Puţini ştiu, însă, că la această echipă se mai află un jucător român. Este vorba despre ieşeanul nostru Ştefan Adrian Popescu, un tânăr de 19 ani, care poate ajunge mai mare decât „Briliantul“.

Plecat în Italia din 2009, când a făcut parte din lotul echipei AS Roma, Ştefan a fost achiziţionat de Cesena în vara anului trecut şi a evoluat până acum la „Primavera“, formaţia de juniori a grupării italiene.
Debutul la echipa mare a Cesenei, Ştefan şi l-a făcut în meciul din optimile de finală ale Cupa Italiei, de la Napoli.

Ieşeanul nostru a debutat cum nu se putea mai bine, reuşind să deschidă scorul în minutul 21. Chiar dacă evoluează în defensivă, Ştefan a recuperat o minge la marginea careului şi l-a executat pe Rosati cu un şut pe jos.
Din păcate, bucuria lui Ştefan a durat doar 8 minute, el fiind nevoit să părăsească terenul din cauza unei accidentări.

Noul Roberto Carlos

Despre Ştefan, antrenorul său de la „Noua Generaţie“, Sorin Ştefan, ne-a spus că îi prevede un viitor frumos celui despre care Emeric Ienei spunea că este „noul Roberto Carlos“.

„Am început cu Ştefan de la teren mic. Am lucrat cu el patru ani şi jumătate. Îmi aduc minte că atunci când am fost la selecţia organizată de cei de la Gillette, Emeric Ienei a spus că l-a găsit pe noul Roberto Carlos. Ştefan este un copil respctuos, muncitor, care a progresat foarte mult. În momentul plecări la Roma, el şi-a fracturat glezna şi această accidentare l-a tras înapoi. Mă bucur că a reuşit să treacă peste această accidentare şi cu multă muncă va reuşi să ajungă la o echipă de top din Europa“, a spus Sorin Ştefan.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *