Super-pont! Chilipiruri imobiliare estivale

Eşti tânăr, vrei să pleci de-acasă, dar n-ai foarte mulţi bani? Nicio problemă! Preţurile apartamentelor cu o singură cameră din Iaşi au scăzut impresionant în ultimele luni. Dacă la începutul verii nu se găseau pe piaţă oferte mai mici de 15.000 de euro, în prezent, cine are 6.000 de euro poate deja să-şi facă bagajele şi să plece de acasă.

6 mii de euro pentru o cameră de căminimobiliare

Cele mai ieftine apartamente cu o cameră din Iaşi se găsesc în zona ieşirii din cartierul CUG. 5.999 de euro este preţul pe care viitorul proprietar trebuie să îl achite. „Este vorba despre o cameră de cămin, de 20 de metri pătraţi, la etajul I, curată, geam termopan, gresie, faianţă şi parchet, posibilitate de compartimentare, utilităţi la scara blocului”, se arată în anunţul de vânzare.

Cu aproximativ aceeaşi sumă oricine poate cumpăra o garsonieră în zona Podu Roş. Fortuna Imobiliare vă propune spre vânzare o cameră de cămin situată în zona Piaţa Nicolina, cu suprafaţă de 10 metri pătraţi, cu izolaţie termică, la doar 6.000 de euro negociabil”, scrie în anunţul postat pe cel mai mare site de specialitate din Iaşi.

Garsoniere la preț redus

Cea mai scumpă garsonieră ieftină din Iaşi poate fi găsită în zona Siraj. Situată într-un cartier solicitat şi dotată modern, aceasta poate fi cumpărată cu 10.000 de euro, preţul fiind negociabil. garsoniera„Garsonieră zona Siraj, cu o suprafaţă de 17 metri pătraţi şi bucătărie. La interior este îmbunătăţită cu uşă metalică, gresie, faianţă, parchet, termopan, izolaţie exterioară şi repartitor. Imobilul este poziţionat la cinci minute de transportul public, bănci, farmacii”, se arată în anunţul de vânzare.

Şi în zona campusului Tudor Vladimirescu acum este momentul ca studenţii să cumpere un apartament care să le satisfacă nevoile. „Cameră de cămin 11 metri pătraţi, cu posibilitate de toaletă, în zona Bucşinescu, liberă, foarte aproape de campusul Tudor Vladimirescu, ideală pentru locuit sau închiriat. Cheia se predă la notariat”, spun actualii proprietari. Preţul acestui chilipir imobiliar este de 7.300 de euro.

Cei care dețin acum sumele respective ar face bine să se grăbească să investească, întrucât apropierea toamnei va creşte cu siguranţă preţurile imobilelor cu o singură cameră din Iaşi.

Agentul Imobiliar 007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *