Supermodelul Catrinel Menghia, căutată la portofel

Senzaţional! Supermodelul Catrinel Menghia este taxată în fiecare an de fiscul ieşean. Deşi este plecată de mulţi ani din Iaşi, Catrinel şi-a păstrat domiciliul stabil într-un bloc muncitoresc din zona CUG, drept pentru care încă figurează pe lista contribuabililor ieşeni. Manechinul care-a pozat pentru Ferrari şi Armani se află în prezent la New York, unde câştigă vreo 40.000 de dolari pe lună. „Bârfa de Iaşi” a intrat în posesia registrului contabil pe care Catrinel şi-l ţine la zi, notându-şi conştiincioasă micile cheltuieli.

– Ce tare mă enervează Jennifer, nesuferita aia de la raionul de cosmetice de la Bloomingdale! Da, mi-a fost refuzat cardul, dar chestia asta a păţit-o până şi Obama. Ok, cu o seară înainte îmi făcusem de cap cu nişte Mascara de contrabandă şi-am rămas lefteră. Dar măcar să mă treacă în caiet, să mă aştepte după ce plimb săptămâna viitoare nişte ţoale de la Armani şi apoi vin să-i dau ăia şapte mii de dolari pentru două rujuri Dior. Serios, mi-e dor de magazinul economic de la rondul vechi, de unde luam pe datorie juma’ de napolitane şi-un PET de Sokata.

– M-a sunat poştaşul meu din CUG, cică mi-a venit o somaţie de plată de la finanţele locale. Când i-am zis iubitului meu că mă caută fiscul, a intrat în panică. Şi-a anunţat avocaţii, a pus toate firmele pe numele amantei şi a virat toţi banii din conturi într-o bancă din Malayezia. Cu greu i-am explicat că fiscul ieşean nu înseamnă băieţii ăia răi de la IRS, ci doar nişte doamne care zac la ghişeu şi care cel mult îţi pot strica ziua cu mustăţile lor îmbufnate. Acum îl aştept pe chinezul care-mi spală zilnic periuţa de dinţi pentru a-l trimite la bancă să plătească suta de dolari pentru apartamentul din Iaşi. Când or vedea ăia că banii vin de la un chinez, vor crede că m-am cuplat şi eu cu vreun Mr. Pink. Ufff, iar mă vor suna coafezele de la Click, să mă ia la întrebări. Mai bine trimit banii direct din contul lui Lagerfeld, să creadă fraierii că m-am dat cu nemţii şi-l susţin pe Iohannis.

– Ieri, după ce m-am întors de la filmări, mi-am verificat contul de Facebook şi am găsit 1.000 de like-uri la o poză cu mine. O să-mi sun contabilul să văd care e cursul like – dolar, poate ies ceva bani de aici şi îmi plătesc datoria de 20.000 de lire de la Harrods. Dacă nu, vând apartamentul din Iaşi şi-mi fac domiciliul stabil în Seychelles, unde o să-mi plătesc impozitele în nuci de cocos şi avocado. Acolo, fiscul are sediul pe plajă, iar inspector e un barman care face nişte note contabile senzaţionale din kiwi şi banane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *