BOMBA! Narcisa poate fi decazuta din drepturile parintesti! Alberto poate ajunge sa fie crescut de Beyonce de Romania

Narcisa lui Guta a luat o decizie pentru care va avea mult de tras. Sotia manelistului a intrat in casa peste Beyonce de Romania, iar la aceasta interventie in stil mafiot a participat si fiul minor al acesteia, Alberto, care are doar 8 ani.

A devastat casa lui Beyonce de Romania si chiar a lovit-o pe aceasta, dupa ce a umilit-o pentru toate declaratiile pe care actuala iubita a lui Guta le-a facut in ultima perioada. In miez de noapte, la 24 de ore dupa ce a comis aceasta infractiune, pentru care risca 12 ani de inchisoare, Narcisa lui Guta a fost saltata de politisti. A ajuns la sectie unde a dat declaratii pana s-a luminat de zi, iar problemele ei abia incep.

Faptul ca Narcisa a comis aceste infractiuni alaturi de fiul ei minor a fost de departe cea mai mare greseala facuta in acea noapte. Alberto are numai 8 ani, iar in momentul in care a intrat in casa Madalinei s-a apucat sa distruga tot ce i-a iesit in cale. Mai mult decat atat, copilul a si filmat cum mama ei o lovea pe Beyonce de Romania.

Narcisa risca acum sa fie decazuta din drepturile parintesti. Protectia Copilului sau Asistenta Sociala se poate autosesiza in acest caz, insa la fel de probabil este ca cineva sa depuna o plangere in acest sens. Alberto ar putea ajunge practic sa fie crescut de tatal lui, Nicolae Guta si de Beyonce de Romania.Prima reactie a lui Guta

De cand a inceput o relatie cu Beyonce de Romania, Nicolae Guta a fost prins intre ciocan si nicovala. Acesta a trebuit sa se imparta intre Narcisa Guta si Beyonce de Romania, dar acum a cedat. „Inainte sa se intample, am plecat de acasa, hotarat sa nu mai stau nici cu ea, nici cu Narcisa. Le-am spus ca vreau sa stau singur”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *