Tango balkaniko acustic la Iaşi

Puţini sunt cei care au auzit vreodată de tango balkaniko acustic, doar cunoscătorii reuşind să aprecieze cu adevărat complexitatea şi dinamismul unui astfel de concert.

Pentru a desluşi această compilaţie muzicală, grupul „Jerez Le Cam” a oferit ieşenilor un spectacol care i-a lăsat cu gura căscată pe spectatori.

Concertul “Le Cam” a avut loc în cadrul Universităţii de Arte “George Enescu” iar sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru spectatori, câţiva dintre ei fiind nevoiţi să stea pe scări. Cu toate acestea, toţi au fost pur şi simplu hipnotizaţi de către artişti, deconectându-se pentru o oră de la tot ceea ce înseamnă grijile de zi cu zi.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Gerardo Jerez Le Cam şi-a creat un stil nou muzical, aventurile lui melodice adăugând un mare plus acestui gen.

Capitala Buenos Aires este oraşul natal al lui Gerardo, motiv pentru care tangourile argentiniene au avut un rol important în dezvoltarea sa ca artist. Sosit în Franţa, el intră în contact cu diversitatea muzicii din Estul Europei şi, astfel, creează ansamblul “Jerez Le Cam”, alături de Iacob Maciucă, Juanjo Mosalini, Paula Lazar, Eric Chalan, Oliver Congar şi Sandra Rumolino.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *