Târg nou, aceleaşi haine

La fiecare început de sezon, organizatorii Târgului de ţoale ExpoTexStil promit să aducă, la Iaşi, producători cunoscuţi din întreaga ţară cu cele mai bengoase produse realizate de ei, la preţuri care bat orice concurenţă. Mai mult decât atât, comercianţii spun şi ei cu gura plină că vor încânta privirile ieşenilor cu cea mai nouă colecţie de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie şi accesorii. Adevărul este, însă, cu totul altul.

La târgul de haine, organizat între 14 şi 17 septembrie, au fost aduse aceleaşi produse ca anul trecut, cu excepţia a câtorva articole… ceva mai răsărite ca originalitate.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

În cadrul expoziţiei de la Polivalentă, ieşenii au putut vedea aceleaşi modele de pijamale, papuci, cizme, lenjerii, genţi, şosete şi tricouri.

Nici preţurile nu sunt atât de bune pe cât promit comercianţii, în Iaşi fiind multe magazine care oferă produse mult mai în trend şi la preţuri mai mici decât cele de la târg. De exemplu, o geantă simplă, de o calitate îndoielnică, poate ajunge la 60 lei la târg, pe când în magazinele din oraş poţi găsi un model similar la maximum 40 lei. Dacă mergi în Bazar, o prinzi la preţ de chilipir chiar.

Nici îmbrăcămintea nu este… senzaţională, fiind mai mult pentru cei care preferă stilul „office” sau lejer. Pe lângă haine şi papuci, mai poţi găsi câteva standuri cu produse cosmetice a căror calitate şi brand, noi cel puţin, nu le cunoaştem, majoritatea fiind „made in China” sau Turcia. Este adevărat că firmele nu sunt promovate destul, însă modelele „old school“ şi preţurile mult prea mari îi ţin departe pe cumpărători.

Aşadar, vă sfătuim să economisiţi 1 leu şi vă cumpăraţi un covrig, decât să mergeţi la acest târg şi să vedeţi aceleaşi produse ca cele din pasajul din Piaţa Unirii!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *