Târgul Ecoagris a revenit la Iaşi

Interesul acordat, în ultimul timp, produselor naturale şi de o calitate superioară se observă prin prezenţa producătorilor de gen în diferite expoziţii şi târguri agroalimentare. Unul dintre aceste târguri s-a desfăşurat, week-end-ul acesta, la Iaşi, în parcul parohiei Toma Cozma. Acesta a fost structurat pe trei secţiuni: Agricultură, Produse ecologice, naturale, tradiţionale şi Apicultură.

Au fost prezenţi expozanţi din Suceava, Maramureş, Neamţ, Bacău, Braşov şi Iaşi.

,,Delicatesele târgului sunt carnea din porc de mangaliţă, deoarece are colesterolul 0, caşcavalul de Suceava cu muştar, ardei iute şi miez de nucă, dar şi crenwurştii tradiţionali de casă, din Maramureş”, ne-a declarat Damiana Mărgineanu, director de marketing la Bioma.

Publicul larg a putut găsi o gamă largă de produse mai mult sau mai puţin „bio“, precum laptele de capră, dulceţuri, siropuri, zacuscă, ceaiuri româneşti pentru diverse afecţiuni, cozonac şi prăjituri de casă, tot din Maramureş, dar şi o bere afrodisiacă din zona Braşovului.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Clienţii au fost încântaţi de produse, calitatea fiind marele atu al comercianţilor, în ciuda preţurilor piperate.

,,Sunt încântată să găsesc aici produse tradiţionale, care îşi păstrează aroma şi gustul. Sunt ca la mama acasă! Preţurile sunt destul de mari… dar se merită”, ne-a spus Simona P, una dintre clientele târgului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *