Tatuajele, o marcă a unui eveniment

Sunt persoane care trecând prin anumite perioade, fie ele mai bune sau mai rele, simt nevoia să le marcheze în vreun fel. Unii îşi schimbă comportamentul sau caracterul, alţii îşi fac o schimbare de look sau un tatuaj. Modelul Lorena Codreanu, elevă la Liceul de informatică „Grigore Moisil“, a vrut să marcheze o perioadă din viaţa sa printr-un tatuaj special.

“Tatuajul meu marchează o perioadă specială din viaţa mea. Nu m-a afectat cu nimic în cariera de model pentru că este într-o zonă mai puţin vizibilă, pe omoplat. M-am hotărât acum ceva timp să îl fac pentru că îmi doream extrem de mult un tatuaj şi am ales un citat în arabă. Chiar dacă am luat această decizie, nu cred că am să îmi mai fac altul”, spune tânăra.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

De aproximativ un an, Lorena este model al agenţiei „First Models“ şi mărturiseşte că nu se poate ocupa de modeling atât de mult pe cât şi ar dori, deoarece este în clasa a XII-a: “Sunt model la «First Models» de aproximativ un an. De mică mi-am dorit să ajung la o agenţie de modeling pentru că îmi place să defilez, să prezint haine, să particip la şedinţe foto sau, de ce nu, la concursuri! Fiind în clasa a XII-a, am mult de învăţat şi nu prea am timp de alte activităţi, dar după această etapă din viaţa mea, aş vrea să mă implic mai mult în modeling”.

Pe lângă această pasiune, Lorena adoră călătoriile, motiv pentru care în următoarea vacanţă şi-a propus o excursie fabuloasă în Barcelona.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *