De ce înşelăm?

Cu siguranţă ne întrebăm de ce oamenii îşi asumă riscul unei aventuri, sau a unei relaţii în paralel. Ei bine, nu există nici un răspuns, ci doar mai multe cauze comune care pot fi folosite drept scuze.  Rodica are 21 de ani, este din Iaşi şi are şi ea o nelămurire.

,,Am avut o relaţie de 3 ani si de jumătate de an ne-am despărţit. Am suferit foarte mult pentru că l-am iubit enorm şi am avut o încredere oarbă în el. Ne înţelegeam foarte bine şi aveam planuri mari împreună. Dintr-o dată însă, s-a spulberat totul. M-a înşelat şi nu am vrut să cred de la început. După ce mi-au zis mai multe persoane am început să îmi pun semne de întrebare. Şi totul s-a adeverit.  De ce a făcut-o când susţinea că lângă mine îi este bine, are totul şi este fericit?”, ne mărturiseşte ea.

De multe ori se spune că viaţa sexuală într-un cuplu dacă nu este satisfăcătoare, atunci se ajunge la a-ţi înşela partenerul.Totuşi, nici sexul foarte bun nu îţi poate garanta un iubit fidel. Se înşeală atunci când există nesiguranţa, când cel de lângă tine se simte respins din anumite motive şi caută apoi atenţie în altă parte. Un alt motiv pentru care se calcă strâmb, este lipsa distracţiei din relaţie, iar adevăratul motiv al unei aventuri de o noapte poate fi curiozitatea sexuală şi acest tip de aventură nu inseamna nimic pentru persoana care o face, dar ajunge să distrugă o relaţie. Apoi, când oricare din voi sau ambii parteneri simt că relaţia este pe terminate, o aventură în această perioadă ar fi idală pentru că vrei să ai pe cineva cu care să ieşi în oraş, să îţi petreci timpul, să discuţi şi vrei să fie oricine altcineva dar nu cel cu care eşti în relaţie.

Aşadar, un bărbat poate să aibă lângă el cea ma tare femeie, sexy, frumoasă, care e admirată de alţii, atunci când va apărea o tentaţie, nu va rata şi nu se va putea abţine. Puţini sunt acei care se mai gândesc ce au acasă şi dacă se merită. Staţi liniştite fetelor, roata mereu se întoarce.

V-am pupat, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *