TEAPA de 1,7 MILIOANE pentru Reghe!

Laurentiu Reghecampf a fost demis de la Al Hilal, iar acum fost antrenor al Stelei isi negociaza rezilierea contractului.

Reghecampf a plecat la doua zile dupa demisia presedintelui clubului, Abdul Rahman bin Musaad, omul care l-a adus pe roman la Al Hilal. Acesta a anuntat ca pleaca imediat dupa infrangerea din finala Cupei Printului, pierduta de echipa lui Reghe.

Decizia lui bin Musaad a fost surprinzatoare, in conditiile in care acesta conducea clubul din 2008 si avut performante bune pana acum.

Presa araba scrie insa ca decizia acestuia ar putea fi insa doar o incercare a clubului Al Hilal de a scapa de plata rezilierii catre Reghecampf. Abdul Rahman bin Musaad a fost omul care l-a adus pe Reghecampf la Al Hilal si singurul din club care l-a sustinut pe antrenorul roman. Acesta a fost de acord cu toate pretentiile lui Reghe, care avea un contract total de 5 milioane de euro pe doi ani in Arabia Saudita, cu tot cu salariile staff-ului.

Abdul Rahman bin Musaad ar fi decis sa-si anunte demisia ca sa nu fie nevoit sa negocieze cu Reghe despartirea contractului.

reghecampf23

Acum a anuntat insa ca a revenit asupra deciziei si isi va duce contractul pana la capat. El isi va lua functia dupa incheierea conflictului cu Reghe. 

Reghecampf negociaza despartirea de Al Hilal si tine la bani. Conform unei clauze din contract, Reghe ar trebui sa primeasca 1,7 milioane de dolari in cazul in care va fi demis, dar arabii vor sa scape mai ieftin.

Conducerea lui Al Hilal ii ofera 1 milion de dolari lui Reghe, care s-a umplut deja de bani la Riad. 1,5 milioane de dolari este suma castigata pana acum de antrenorul care i-a adus Stelei ultimele doua titluri de campioana.

 

Sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *