Teo, apariție DEMENȚIALĂ la emisiune

Prezentatoare a slăbit foarte mult în ultima vreme, fiind ambiționată să ajungă la o siluetă de vis. Ea a reușit să scape de multe kilograme în plus, așa că s-a îmbrăcat într-o ținută care i-a pus în valoare silueta: o rochie roșie mulată.

Ani la rând, Teo Trandafir s-a luptat cu kilogramele în plus şi cu problemele de sănătate derivate din excesul ponderal. Soluţia salvatoare a fost o intervenţie chirurgicală de mic­şorare a stomacului, care a ajutat-o pe vedeta Kanal D să dobândească silueta la care a visat toată viaţa. “Acum, mănânc orice, absolut orice, dar în cantităţi foarte mici, pentru că mă satur imediat. De exemplu, dimineaţa mănânc o felie mică de pâine cu ce vreau eu – îmi place foarte mult pateul de ton -, la prânz, un pic de grătar sau un pic de legume, iar seara, ce se nime­reşte. Mănânc şi noaptea, că mă trezesc de foame, dar atunci, în loc de masă, prefer un pahar cu suc de roşii sau un pic de sana degresată. Ceva care să poată fi considerat şi mâncare, şi băutură în acelaşi timp, fiindcă mai important este să mă hidratez, nu să mănânc’’, ne-a declarat Teo.

A mai trecut printr-o operaţie

Recent, prezentatoarea a ajuns din nou pe mâna medicilor, care i-au reconstruit peretele abdominal cu o plasă mare, introdusă laparoscopic. Prin urmare, deocamdată nu se pune problema de efort fizic. “Încă nu fac sport, pentru că am făcut o operaţie în urmă cu puţină vreme. Durerile sunt încă însemnate, dacă nu sunt atentă sau forţez, dar mă simt perfect, încerc să nu mai merg cocoşată, pentru că din cauza durerilor mă cam cocoşasem”, ne-a mărturisit ea.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *