Teo ar vrea „s-o lovească” dragostea adevărată! Uite ce spune despre relații și fostul său soț

De-a lungul anilor, Teo ne-a dat mai multe lecţii despre cum să te ridici după ce viaţa – sau altceva – te-a pus la pământ. S-a recuperat spectaculos după o boală grea, s-a pus pe picioare după o căsnicie eşuată şi a revenit în televiziune când părea că nu mai e loc pe micul ecran decât pentru dive suple şi siliconate. Oare… ce urmează?

Anul trecut a-nceput furtunos, dar s-a sfârşit frumos pentru Teo. După despărţirea de cel care i-a fost soţ doar jumătate de an, Constantin Iosef, s-a adunat şi a revenit în televiziune, la Kanal D, în septembrie. Acum, că viaţa ei profesională s-a aşezat pe un făgaş normal, îşi permite să se gândească şi la latura sentimentală. “Nu exclud o nouă relaţie, doar că… ea va veni atunci când va veni. Nu vreau nici s-o grăbesc, nici s-o forţez, iar acum sunt atât de obosită din punct de vedere sentimental, încât nici nu ştiu dacă aş putea să o apreciez la justa ei valoare”, a mărturisit Teo.

Spune că a tras învăţături din scurtul mariaj cu Iosef, dar nu generalizează şi nu va judeca toţi reprezentanţii sexului opus prin prisma acestei experienţe: “N-am învăţat din asta despre toţi bărbaţii, ci despre un bărbat. Experienţa nu a fost cu toţi, ci cu unul singur. Sigur, însă, că nu mai sunt la fel de încrezătoare şi deschisă ca înainte”.

În 2014, Teo împlineşte 46 de ani şi 20 de la prima apariţie pe sticlă. Recunoaşte că a trăit momente irepetabile în televiziune, dar spune că priveşte mai mult spre viitor decât spre trecut, aşa că în loc să sărbătorească ce-a fost, preferă să se gândească ce mai poate construi şi cum poate consolida lucrurile pe care le face acum…

(sursa: www.libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *