TEO TRANDAFIR, acuzată că nu este o mama bună:,,Nu a sunat nici măcar o dată…‘’

Teo Trandafir a fost acuzată de Ionuţ Tănase , fostul partener a lui Jojo de la ,,Dansez pentru tine’’, c[ nu este o mamă spirituală bună, deoarece vedeta i-a botezat primul copil, iar relaţia dintre ei este una foarte distantă.

Ionuţ a devenit pentru a doua oară tătic, iar prietenii virtuali l-au întrebat dacă Teo Trandafir  va fi şi naşa acestui bebeluş. După aceste mesaje, Ionuţ a răbufnit şi a scris un mesaj.

,,Am o rugăminte la toţi cei care îmi scriu în privat despre Teo Trandafir. Vă rog să nu mă mai întrebaţi dacă tot Teo Trandafir este şi naşa la fetiţa mea asa cum este la Mateiuţu. Să lămuresc niste lucruri, care le ţin de mult în mine şi de fiecare dată să mă simt prost că mint, când sunt întrebat de relatia dintre Matei şi Teo Trandafir. Teo Trandafir nu a sunat nici măcar o dată să întrebe ce face Mateiuţu. În 3 ani jumate, Teo Trandafir l-a vazut o singura data, cand avea cateva luni si atunci la insistenţele mele. De aceea am renunţat la tot şi toate sa fiu alaturi de familia mea! Familia mea este mai presus de orice!”, a scris Ionuţ Tănase.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *