Ţepe, ţepari şi ţepuşe pentru ieşeni

http://www.barfadeiasi.ro/wp-content/uploads/2011/04/bloc_papagal.jpgÎn atenţia ieşenilor care nu au avut bani de vile! Adică a locatarilor de la blocuri.

O firmă din Iaşi specializată în administrarea apartamentelor promite locatarilor marea cu sarea! Societatea a împânzit oraşul de afişe prin care anunţă că vor face contorizări de apă şi gaz gratuite. Mai mult, proprietarii de apartamente ar urma să primească şi bani în schimbul semnării acestor contracte.

Autorităţile locale spun că, în cazul în care ar exista o asemenea firmă, reprezentanţii ei ar trebui să contacteze Primăria, lucru care nu s-a întâmplat.

“Am sunat la numărul de telefon din anunţ şi mi-a răspuns un cetăţean care mi-a spus că sediul firmei este undeva pe strada Sfântul Andrei. Am întrebat cine mai este în firmă şi mi-a răspuns că persoana respectivă este pe teren şi încheie contracte. Mi s-a părut dubios, nu cunosc nicio firmă care să facă administrare gratuit, ba să mai şi dea bani oamenilor. În plus, SC Apavital nu încheie contracte individuale la apa rece pentru locatarii blocurilor. De aceea vrem să avertizăm oamenii să fie foarte atenţi”, explică şeful Corpului de Control din cadrul Poliţiei Comunitare, Ciprian Chiriţă.

Anunţul ţeparilor arată cam aşa:

Anunţ important

Firmă de administrare clădiri preia asociaţii de proprietari în administrare.

Oferim:

1) Contracte individuale la apa rece pe apartament

2) Contorizare gratuită la gaz metan pentru apartamentele care mai sunt la comun

Atenţie!

Suntem singura firmă de administrare din România care nu i-a bani pentru administrare, ci,dimpotrivă, dă bani proprietarilor din bloc.

Contactaţi-ne şi nu veţi regreta!

Tel. 0751.960.546Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *