Constantin Neculau, forţat să demisioneze

Constantin_Neculau

Constantin Neculau

Fostul viceprimar Neculau a ajuns pe mâinile ANI după ce prefectul a făcut o sesizare de incompatibilitate pe funcţiile ocupate de pesedist. Dragomir Tomaşeschi şi-a motivat acţiunea de faptul că, în timp ce este consilier local, Neculau  deţine  şi funcţia de administrator şi director general la SC Fotbal SA Iaşi.

Şeful din Casa Pătrată a sesizat Agenţia Naţională de Integritate pentru a se verifica starea de incompatibilitate a lui Constantin Neculau. SC Fotbal SA Iaşi este o societate la care Consiliul Local al Municipiului Iaşi deţine procentul majoritar, de 99,89%.

“În conformitate cu prevederile privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în funcţiile publice, funcţia de consilier local este incompatibilă cu funcţia de director general, administrator la societăţile comerciale de interes local aflate sub autoritatea Consiliului Local”, explică prefectul Tomaşeschi.

Din declaraţiile privind interesele alesului Constantin Neculau, la data de 30.01.2009 şi 13.01.2010, acesta precizează că are funcţia de director al SC Fotbal SA Iaşi. q.e.d.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *