Tinereţea veşnică s-a născut la Podu Iloaiei

Tinereţea veşnică s-a născut la Podu IloaieiPodu Iloaiei are, de duminică, un tânăr deputat din partea USL.

Costel Alexe a câştigat acest colegiu cu peste 66 de procente, ceea ce-i aduce un fotoliu de deputat pe Colegiul 7.

Radu Ursanu şi-a încercat şi el norocul din partea ARD, dar la el lucrurile au fost mai complicate. Poate şi pentru faptul că a obţinut numai 8 procente.

Torok Hanna, candidatul UDMR, se pare că nici nu s-a mai obosit să ajungă la Podul Iloaiei şi a decis să rămână în Covasna lui.

Despre ceilalţi candidaţi ne vom mărgini să amintim ce-am scris în numerele trecute ale Bârfei:

„Pepededistul Iulian Tărăboanţă este un alt candidat care mizează pe sărăcia din Podu Iloaie. Fostul director al ITM deţine trei terenuri, un apartament şi o afacere de gelaterie cu aliveci şi poale în brâu lângă boschetarii de pe Independenţei şi Podu Roş, pe nume Demetrela. Ecologistul Constantin Pâslaru, nume predestinat funcţiei pe care a îmbrăţişat-o, de director creativ de papuci din PER, este un personaj cel puţin enigmatic. Mare creator de galoşi, cu o fabrică deschisă în Spania, în care a băgat câteva milioane de euro, în România, Pâslaru nu are nici după ce bea apă, dacă e să ne luăm după declaraţia sa de avere.

Sixtisix

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. george

    Cred ca ar trebui adaugat ca dl.Iulian Taraboanta a obtinut un procent de 17,57%,insemnind un numar de voturi de 3497,situind-ul pe locul doi in colegiul si pe locul trei pe lista partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *