Tinerii pesedişti umblă cu ocaua mică

De câteva săptămâni, în fiecare duminică, tinerii pesedişti ai lui Cătălin Ivan scot capul afară în conferinţe de presă. Lipsite de substanţă. Subiectele alese de tineri, care au însă tot timpul să înveţe, sunt din ce în ce mai diverse – de la biblioteci în parc, până la săgeţi tremurânde trase în direcţia echipajului de pe corăbia portocalie.

Puterea de sacrificiu a tinerilor este cu atât mai mare dacă ne gândim la vicele Bogdan Balaşnicu care a venit la una din întâlnirile cu ziariştii cu piciorul în ghips.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

N-a fost un atac al colegilor din partid şi nici al vreunui adversar politic“, a ţinut să informeze Balaşnicu.

Altfel, tinerii au reuşit şi un record – ultima conferinţă de presă s-a desfăşurat pe parcursul a puţin peste 10 minute. Destul însă pentru a acuza niscai parlamentari PDL că nu fac treabă pentru Iaşi. Convinşi că astfel de conferinţe le vor creşte notorietatea, poate-poate prind şi un post de consilier la anu’, tinerii sunt determinaţi să-i ia la bani mărunţi pe supuşii lui Băsescu până la toamnă, când vor da presei rapoarte de activitate ale pedeliştilor. Iniţiativa pesediştilor nu e de aruncat, dar nu trebuie uitat că Iaşul are 17, nu şapte parlamentari. Dacă tot umblăm cu ocaua mică (sau mare, după preferinţe semantice), să-i măsurăm pe toţi, nu doar pe cei pentru care, poate, s-a primit ordin de la partid.

Şi, uite-aşa trece şi vara asta!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *