Tom şi Jerry… pentru adulţi

Deţinuţii din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi s-au decis să facă ceva benefic în primul rând pentru ei şi, în al doilea rând, pentru ieşeni. Cu sprijinul unui tânăr regizor, Florin Carala, puşcăriaşii-actori au pus în scenă o comedie neagră, “Tom şi Jerry”, la Ateneul Tătăraşi.

Toate bune şi frumoase, mai puţin titlul piesei, care i-a cam dus în eroare pe spectatorii adulţi care se gândiseră să petreacă împreună cu copiii o seară mai… cultural-educativă. Piesa, din păcate pentru ei, nu avea nici o legătură cu renumitele personaje de desene animate, ci prezenta momente din viaţa unor personaje aventuriere, care foloseau un limbaj pe care mulţi l-ar putea considera cel puţin obscen.

În ciuda acestui aspect, piesa a fost una foarte bună, stârnind râsetele publicului în multe momente… bineînţeles, pentru adulţii care puteau înţelege aluziile.

Sala a fost arhiplină, iar la final, artiştii au fost răsplătiţi cu aplauze puternice, semn că jocul artiştilor amatori s-a bucurat de succes!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *