Tomaşeschi va fi tătic şi… chiar mai mult

Mare bucurie, mare, în familia prefectului Dragomir Tomaşeschi. Acesta urmează să fie tătic în mai puţin de şase luni de zile.

„Soţia mea este însărcinată. Va naşte la începutul anului viitor, cel mai târziu în luna martie. Din analize, cel mai probabil va fi băiat”, ne-a spus prefectul.

Dragomir Tomaşeschi, care a trecut de pragul de 40 de ani, este căsătorit, încă din luna mai a anului trecut, cu Simona, fostă asistentă la cabinetul său de avocatură, aceasta fiind cu 12 ani mai tânără decât viitorul tătic.

Asta este vestea bună!

Cealaltă noutate, aruncată pe holuri de colegii „de bine” ai înaltului funcţionar public, sub formă de bârfă, fireşte, este că Tomaşeschi va fi mutat – „în interes de serviciu” – la Bucureşti, locul său urmând a fi preluat de nimeni alta decât Narciza Nedelcu, piticul atomic de la Cadastru.

Şi, ca tacâmul să fie complet, ghiciţi cine vine pe funcţia de subprefect!? Ţţţ, nu-i ăla, nici ăla! Ci, Tonel Cazacu. Cum şi de ce, vom afla, în curând, într-o conferinţă de presă extraordinară organizată, bineînţeles, de noi. Astea da bârfe! Nu-i aşa?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *