TOPUL BÂRFELOR

Poliţişti cu lipici la gagici: N-are rost să ne ascundem. Poliţarii rutieri sunt printre favoriţii noştri pentru rubrica de faţă. Ar trebui să fie flataţi că le acordăm atâta atenţie. Astăzi avem chiar una mişto de tot. Cică de ceva vreme, ăi mai holtei dintre rutierişti şi-au făcut un nou obicei. Urmăresc în trafic gagicile mişto, cu maşini scumpe. Le opresc, intră în vorbă cu ele şi, dacă mai „figurează” şi ca necăsătorite, atunci le fac curte pe bune. Fix aşa s-a întâmplat în cazul unui purtător de chipiu: a oprit o gagică în trafic, a curtat-o şi, mai nou, s-a şi căsătorit cu ea. Şi a dat o lovitură financiară de proporţii: proaspăta soţie e fiica unui patron în construcţii. Ca să vă faceţi o idee: când a fost oprită în trafic de poliţistul ce avea să-i devină soţ conducea un BMW X6, de ăla nou, nu second hand. Tare, nu?

Manual de mangleală la casa pătrăţoasă: La casa pătrăţoasă parcă s-a dat startul dezvăluirilor. Fel de fel de informații curg în stânga și în dreapta. Fiecare informație care mai de care mai interesantă. Până și procurorii anticorupție au început să plece urechea și să extindă ancheta la conţiliul ăl giudeţean. Cică şefii cei mari din casa pătrăţoasă s-au lăfăit ori de câte ori a avut ocazia. Orice întâlnire s-a făcut în locații de lux din Iași cu risipă de bani publici. Acum, să nu vă închipuiți că invitații au plecat ghiftuiți de la aceste întâlniri. Nici pe departe. Se organiza o masă de lux în spate, se făceau fotografii care se atașau la proiect pentru a justifica sumele exorbitante care se cheltuiau, iar pe masa invitaților se puneau pateuri, o apă ieftină și câteva măsline. Și atunci ne întrebăm, cum vă întrebați și voi pe bună dreptate, unde s-au dus banii?

Un independent e gata să-şi ia carnet de partid: Nu, n-am uitat de cel mai independent dintre parlamentarii Iaşului, dom’ Vlăjuţ. Se zice că după atâtea luni de dans pe sârmă s-ar fi hotărât, în sfârşit, să facă pasul spre un partid, ca să câştige şi el o partidă, având ca beneficii putere, funcţie şi bani. Dar dom’ deputat n-a luat încă decizia în ce partid să meargă, că trag toţi de el. Cel puţin aşa se laudă. Şi, ca o fată mare, se lasă încă greu de cucerit. Schema lui Vlăjuţ e simplă: cine licitează mai mult, ăla-i va câştiga semnătura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *