Tragedie pentru fanii Roxanei Vancea! “Nu o sa mai fac asta! Pentru mine este un capitol incheiat”

Roxana Vancea spune ca nu doreste sa mai lucreze in televiziune, asta dupa ce a inceput o cariera in “Kangoo Jumps”. Totusi, bruneta nu regreta perioada in care era asistenta tv, despre care declara ca a fost una mult mai echilibrata.

Catapultata in atentia publica dupa ce a devenit asistenta tv, Roxana Vancea face un anunt socant pentru fanii ei. Astfel, voluptoasa bruneta spune ca nu doreste sa mai apara “pe sticla”, iar pentru cariera sa are alte planuri.

 

A lasat televiziunea pentru Kangoo Jumps

Este vorba de Kangoo Jumps, “sport” in care a devenit “instructor international”.

Relatia dintre Mihai Bendeac si Roxana Vancea este incerta

Relatia dintre Mihai Bendeac si Roxana Vancea este incerta

“Sunt instructor international de Kangoo Jumps. Nu-mi mai doresc să lucrez in tv. Cum ar spune bunicul meu: “Nu vreau să mai apar pe sticla! Imi aduc aminte mai tot timpul de colegii mei, poate din acest motiv ma si vezi razand atat de des. Acea perioada era una mult mai echilibrata, aveam un program mai strict, asta e motivul pentru care eram mult mai odihnita. Acum viata mea e un pic mai haotica, dar imi place. Mi-am promis ca nu voi avea niciodată regrete! A fost o perioada frumoasa de care imi amintesc cu drag, dar a ramas bifata ca un capitol incheiat”, a declarat Roxana Vancea, intr-un interviu pentru blogul Adinei Banea.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *