O viata intreaga s-a chinuit! O vezi zilnic la TV, dar n-ai observat asta la Raduleasca! Ce ascunde diva sub stratul gros de fard

Adulata de unii, hulita de altii, Mihaela Radulescu intoarce priviri oriunde s-ar afla. Mereu atenta cu felul in care arata, diva a avut o scapare, iar noi i-am deconspirat secretul pe care nu l-au stiut decat cei care o trezesc dimineata.
Face efortuti disperate ca sa-si pacaleasca varsta (n.r. va implini 46 de ani in august) si chiar a afirmat in repetate randuri ca anii din buletin nu sunt altceva decat un simplu numar. Multe femei o admira pe Mihaela Radulescu si isi doresc sa arate ca ea, in timp ce altele o critica, acuzand-o ca interventiile estetice pe care si le-a facut la nivelul chipului nu ar fi tocmai reusite. Cert este faptul ca vedeta atrage controverse si asta ii convine de minune, intrucat asta e cheia succesului, in showbiz.

MIhaela Radulescu se gandeste deja...la barbierit dupa scena de la Romanii au Talent!

MIhaela Radulescu se gandeste deja…la barbierit dupa scena de la Romanii au Talent!

 

Are pistrui si pete pe fata

Ei bine, iata ca, oricat ar incerca sa fenteze atat varsta, cat si problemele inerente ale tenului, iata ca a fost spulberat mitul pielii prfecte, in ceea ce o priveste pe Mihaela Radulescu. Desi, atunci cand isi face aparitia in public, are un machiaj impecabil, facut de machioza personala, respective cumnata ei, iata ca, recent, vedeta a avut o scapare.

Asa arata fata Mihaelei Radulescu, atunci cand isi aplica doar un strop de machiaj

Asa arata fata Mihaelei Radulescu, atunci cand isi aplica doar un strop de machiaj

Aflata la un eveniment cu profil sportiv, unde stratul gros de fard nu era tocmai indicat, Raduleasca ne-a aratat ceea ce numai iubitii ei si cea care o machiaza au vazut, pana acum: are chipul acoperit cu pete si cu pistrui, in special in zona pometilor, a nasului si sub ochi. Nu ca ar fi o problema, intrucat unele femei adora acest gen de imperfectiune care poate conferi un sarm aparte, pana la urma. Cert este doar faptul ca, pana acum, Mihaela n-a mai lasat publicul s-ai vada aceste imperfectiuni ale tenului. 

Secretul ei? Spot si interventii estetice

Ce-i drept, daca in privinta fetei multi s-au grabit sa o critice si sa o acuze ca intrventiile estetice pe care si le-a facut au schimbat-o mai mult decat ar fi trebuit, in ceea ce priveste trupul, Mihaela primeste numai complimente. De ani buni, vedeta face sport zilnic, in felul asta reusind sa-si mentina silueta.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *