Tratamentele de remodelare corporală și importanța lor într-o dietă

După cum bine știm, alimentația ne influențează atât sănătatea, aspectul fizic, cât și starea de spirit. Acum, în prag de iarnă, e bine să ne formăm rezerve de vitamine  pentru că urmează o perioadă destul de lungă în care alimentația va fi privată de fructe și legume proaspete.Chiar dacă senzația de sete nu este la fel de prezentă ca în anotimpul cald, nu trebuie să uităm nici de hidratarea organismului, aportul hidric fiind foarte important și iarna, aspectul acesta reflectându-se mai ales în frumusețea pielii.

Tratamentele de modelare corporală sunt mult mai eficiente dacă urmăm o dietă adecvată, rezultatele apar mai repede, ele putând fi menținute pentru o perioadă mai lungă de timp

Este bine ca slăbirea să nu se producă brusc, dar, dacă acest lucru e necesar, putem apela la metodele de slăbire urgentă. Specialiștii Silhouette vin în ajutorul nostru cu o gamă foarte largă și diversificată de terapii menite să satisfacă chiar și clienții cei mai exigenți.

Una dintre terapiile cu efect instant este lipodermoaspirația nonchirurgicală, terapie la care se pot pierde până la 2,5 cm încă de la prima ședință, această terapie acționând vizibil și pe aspectul de celulită în doar câteva ședințe. Această terapie acționează pe 3 căi: mecanică, biologică și chimică, efectele rezultate fiind impresionante.
Pentru persoanele care au ajuns la greutatea pe care și-o doreau, dar încă nu sunt mulțumite cum s-a produs remodelarea în procesul de slăbire, le recomandăm lipomasajul cu CELLU M6, terapie ce ne ajută să slăbim acolo unde ne dorim și să eliminăm țesutul adipos în exces acumulat în anumite zone ale corpului: abdomen, fese, coapse sau chiar brațe.
Pentru cei care și-au propus să slăbească într-un timp record, specialiștii Silhouette le recomandă o terapie forte – SUPERFAST. Combină efectul biostimulării cu cel al infraroșiilor, clienții centrului nostru apelând cu încredere la această terapie ori de câte ori  este cazul mai ales când organismul lor se află într-un impas, așa numitul blocaj în procesul de slăbire .
Puține sunt persoanele mulțumite 100% de aspectul fizic, iar cele care consideră că încă mai au nemulțumire sub acest aspect  le așteptăm în centrul nostru unde împreună cu medicii  pot găsi o soluție reală, putând beneficia de o schemă de tratament și o dietă personalizată cu ajutorul cărora să-și atingă scopul în cel mai scurt timp.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *