Trupa “CUG” se dezbracă de Dragobete

Caterincă 100%
Special pentru doamnele şi domnişoarele inhibate

CUGDeşi confruntat cu un milion de probleme, Iaşul rămâne, totuşi, un oraş dezinhibat, căruia nu-i este ruşine de corpul său arhitectonic. O demonstrează cu prisosinţă trei bărbaţi din cartierul Galata, consideraţi, la ora actuală, cea mai promiţătoare trupă de striptease masculin din România. “Nouă ne plac mai mult femeile complexate, inhibate şi pline de prejudecăţi, fără viaţă sexuală şi căsătorite cu tot felul de handicapaţi”, mărturiseşte Georgică-Trei Buci, mezinul trupei de stripperi din Galata.

Înfiinţată în 2009, în plină criză financiară, trupa ieşeană a devenit la ora actuală preferata organizatorilor de show-uri erotice, dar participă cu succes şi la petreceri cu ştaif diplomatic, botezuri de copii din familii regale sau chiar la înmormântări din lumea bună. “Trupa se numeşte CUG, de la iniţialele noastre: nea’ Costică, Unchiu’ şi Georgică. Ne-am înfiinţat dintr-un instinct de supravieţuire, la scurt timp după ce am fost disponibilizaţi de la RAJAC, unde eram obişnuiţi deja cu dezbrăcatu’, că intram toată ziua prin canale”, povesteşte nea’ Costică, 56 de ani, cel mai în vârstă membru al echipei de streapperi. “Spre deosebire de alte trupe de amatori, noi nu ne dezbrăcăm după ureche. Toţi trei am absolvit Universitatea de Streaptease din Lvov, Ucraina, alături de nume grele din domeniu, precum domnul Cornel Păsat”, subliniază Georgică, mezinul trupei, cunoscut şi sub porecla “Trei buci”.

Trupa CUG s-a remarcat foarte rapid pe plan naţional, dovadă că, la nici trei luni de la înfiinţare, era invitată deja la o petrecere a “amazoanelor” din PD-L. “Ţin minte că atunci ne-am umplut de bani. Păi dacă numai şefa amazoanelor, doamna Sulfina Barbu, şi-a trimis şoferul de ne-a vârât câte şase milioane de lei în chiloţi… vă daţi seama”, îşi aminteşte Unchiu’, al treilea membru al trupei, cel responsabil de partea coregrafică şi strânsul banilor.

Primele spectacole le-au ţinut în fabrici şi birouri

Care este secretul succesului în cazul stripperilor de la CUG? Pe lângă ingredientele de bază, care ţin de muncă şi talent, trupa ieşeană a revoluţionat fenomenul stripteasului masculin din România printr-o mutare a centrului de greutate al publicului ţintă. “Pe noi ne interesează mai puţin femeile bogate, sofisticate, deci alea “de carieră”, lipsite de inhibiţii şi prejudecăţi. Mergem şi la chestii din astea, dar strict pentru bani, fără tragere de inimă. Nouă ne plac mai mult femeile complexate, inhibate şi pline de prejudecăţi, fără viaţă sexuală şi căsătorite cu tot felul de handicapaţi”, mărturiseşte Georgică-trei buci.
Primele spectacole de striptease le-au ţinut în fabrici, hale de confecţii sau în birouri ocupate de doamne grăsuţe, cu părul prost vopsit şi ochelari cu dioptrii de şase. “Am avut un succes fantastic încă de la primul spectacol! Ţin minte că ne-am dezbrăcat într-un birou de la Casa Judeţeană de Pensii. Doamnele s-au distrat şi au râs cu lacrimi. La sfârşit, ne-au dat fiecare ce a lăsat-o inima: biscuiţi, pixuri, calendare cu Petrică Movilă, încărcătoare de telefon. Ba a fost chiar şi o doamnă – mare amatoare de telenovele turceşti – care ne-a mărturisit că nu mai făcuse sex de pe vremea ţarului. Şi aşa de fericită a făcut-o dansu’ nostru, că i-a îndesat lu’ nea’ Costică în chiloţi rata pe care trebuia s-o dea la bancă. Ne-a spus: «Bravo, măi, băieţi. Aţi trezit monstru’ din mine!»”, îşi aminteşte Unchiu’, coregraful trupei.

Dansul Crizei, Simirad în frişcă şi Cubanezu’ la bară

Pentru sărbătoarea Dragobetelui din acest an, streapperii din Galata spun că vor susţine spectacole doar pentru ieşence, refuzând orice altă ofertă din ţară sau străinătate. “Ne-am săturat de umblat. De sărbători am fost chemaţi de ayatollahu Iranului, de sfântu’ Ion am mers în Ibiţa, la domnu’ Nicu Gheară, iar de Valentine’s Day am fost chemaţi să ne dezbrăcăm la un summit despre încălzirea globală, care s-a ţinut tocmai prin Malayezia… S-a adunat multă oboseală, aşa că o să mai rămânem prin Iaşi o vreme”, spune nea’ Costică, bătrânul trupei. Ce le aşteaptă de Dragobete pe ieşencele inhibate de criză? Multe-multe surprize şi… cei mai râvniţi bărbaţi din târg. “Vom avea «Dansul crizei», în care vom fi costumaţi în Emil Boc. Va mai fi un moment artistic, «Romanţa fetelor bătrâne», în care nea’ Georgică îl va juca pe domnul Costică Simirad şi se va tăvăli prin frişcă, iar eu voi interpreta un număr nou şi special, «Cubanezu’ la bară», în care îl voi juca pe domnul profesor Costică Şerban, cântând la acordeon şi dansând în chiloţi. Cam astea trei personaje masculine sunt cele mai gustate de ieşencele inhibate”, ne lămureşte mezinul trupei, Costică-Trei buci.
În privinţa preţurilor, cei trei stripperi le transmit ieşencelor să nu îşi facă griji, deoarece în chiloţii lor generoşi încap şi se acceptă fără probleme inclusiv obiecte casnice. “La noi acasă, nu facem artă pentru bani. Ne dezbrăcăm doar pentru a aduce un strop de bucurie în inima ieşencelor care n-au mai simţit căldura bărbatului de când a câştigat Steaua Cupa Campionilor”, încheie, suspinând, nea’ Costică, cel mai bătrân stripper din Iaşi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *