Lovitura crunta pentru Mihai Petre! Sotia lui a fost concediata de la Antena1

Dupa show-ul “Danseaza printre stele”, Mihai Petre nu a iesit din schema la Antena 1, in schimb, sotia sa a fost anuntata ca nu i se mai prelungeste contractul cu postul din Baneasa.

Esecul emisiunii “Danseaza printre stele” a facut sa cada multe capete la trustul „Intact”! Mai mult, si vedetele prezente in show au fost date afara, doar cateva au avut norocul sa mai fie pastrate pentru alte formate.

Carismaticul jurat insa ramane pe baricade. Astfel, dupa ce sotia lui Horia Brenciu si-a pierdut job-ul la Antena 1, a venit, acum, randul unei alte consoarte de vedeta sa iasa din circuit! “Dupa terminarea emisiunii, s-a luat decizia ca Alice Dumitrescu sa nu mai faca parte din proiectele televiziunii lui Dan Voiculescu, apoi, rand pe rand, si alte persoane au fost chemate la discutii!  Printre ele si sotia lui Mihai Petre, Elwira, careia i s-a spus ca, deocamdata, nu mai este in vederile producatorilor de divertisment din post! In schimb, Mihai are inca un contract cu Antena1 si este foarte probabil sa apara anul viitor in show-ul „Romanian Idol”, au povestit surse din postul lui Voiculescu.

Elwira  a facut parte din echipa trustul „Intact” pe toata perioada emisiunii “Danseaza printre stele”, avand rolul de consultat sportiv. “A fost geniala la antrenamente si totodata o femeie minunata. A ajutat enorm la bunul mers al show-ului, iar pentru multi dintre concurenti a fost ca un mentor”, au spus persoane implicate in proiect.

 

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *