Un fotomodel şi-a rupt piciorul din cauza unei monede de 5 bani

Caz fără precedent la fostul Spital de Urgenţe, locul din care medicul deputat Tudor Ciuhodaru îşi transmite până la disperare mesajele către ţară. Un cunoscut fotomodel din Iaşi a ajuns, fără voie, cu piciorul puţin luxat pe mâinile medicilor cantonaţi în barăcile denumite pompos „secţie exterioară a Spitalului Sf. Spiridon”.

„Tocmai ieşeam din mall când, în faţa mea, a apărut un tip mişto, cum să vă spun, cu faţă latino, îmbrăcat cu o geacă Versace şi pantofi Gucci. Arăta foarte bine! Când a trecut pe lângă mine, am observat că i-a căzut o monedă pe care, iniţial, am crezut că de de 5 eurocenţi. M-am aplecat s-o ridic – e prima oară când fac aşaceva, să ştiţi – şi atunci am simţit pâc la picior. Nu m-a durut foarte tare, însă am rămas dezamăgită că moneda era de 5 bani. Tipu’ era un sărăntoc”, mărturiseşte tristă tânăra.

Fata, vizibil afectată de eveniment şi aflată încă în stare de şoc, a fost imediat transportată la spital de masculii care-şi fac veacul în „Tudor” şi care abia aşteptau să pipăie ceva sexy.

„Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD, la intersecţia Bucşinescu şi transportată de urgenţă la unitatea noastră”, declară medicul Ciuhodaru. „Era încă în stare de şoc, strângând cu tărie o monedă de 5 bani în mână. Aici, la unitatea noastră, am intervenit cu promptitudine şi am stabilizat-o şi, fiindcă este un caz ieşit din comun, am cerut colegilor mei să analizeze în profunzime patologia medicală a pacientei. Astfel, după ce fiecare specialist – şi mă refer la urolog, stomatolog, ginecolog, unde a petrecut vreo două ore, cardiolog, dermatolog, psiholog şi chirurg – a analizat subiectul din unghiul său medical, putem spune cu certitudine că pacienta nu suferă de vreo boală gravă. Aşteptăm sosirea din concediu, săptămâna vitoare, a ortopedului pentru a vedea dacă fata are luxaţie sau vreun osicior rupt la picior”, a completat în stilul caracteristic doctorul „3 în 1”, alias Tudor Ciuhodaru.

Surse medicale ne-au informat că, în acest timp, fotomodelul va fi plimbat periodic – în costumul Evei, fireşte – prin curtea unităţii pentru a beneficia şi pacienţii plătitori de CAS de micile şi puţinele bucurii din sistemul de sănătate ieşean. Prioritate la „exerciţiul de amiraţie” vor avea persoanele cu boli cronice sau în stadiul terminal.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *