Un român din Bucovina va mântui lumea! Ce a spus un prezicător indian despre rolul României in Noua Ordine Mondială!

Viitorul întregii omeniri ar putea sta in fața unui…român din Bucovina. Aceasta este viziunea unui profet indian care a uimit lumea. „Mântuitorul” omenirii se gasește chiar aici, iar tara noastră va deveni centrul lumii!

 

Nu este primul profet care vorbeste despre rolul țării noastre în spiritualitatea mondiala, pentru că și Baba Vanga spunea, în profețiile sale, că un român va conduce lumea. Iata ca si indianul R.A. Gupta Swamivorbea despre același lucru, acum mai bine de zece ani, după o vizită în țara noastră, arata yogaesoteric.net.

“Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare… Şi acum, în urma vizitei mele, trebuie să recunosc că acesta are multe circumstanţe favorabile. Spun aceasta după ce, de curând, am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, care sunt în mod genial concretizaţi în incomparabilele opere de artă care sunt mănăstirile Moldovei.”

România ajunge în elita mondială

Iată cum îl descrie prezicătorul indian pe viitorul conducător al României, singura persoană capabilă să oprească prabușirea României.

La fel ca si profetul indian, si Baba Vanga a spus ca in Romania va fi centrul spiritualitatii lumii

La fel ca si profetul indian, si Baba Vanga a spus ca in Romania va fi centrul spiritualitatii lumii

„Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinţă în Dumnezeu şi bun, care va fi tare ca o stâncă. Totodată, el va fi o mână de fier, un om foarte înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri ca prin miracol prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa ca să ajungă în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge astfel cu ajutorul lui, în scurt timp, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică.” (…) În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii. Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea celui de-al III-lea şi de fapt ultimul război mondial. Ţările care vor fi puternic spiritualizate vor dobândi imediat, la sfârşitul acestui ultim război, supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni atunci pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi de comunism printr-o mişcare socială ce va fi cu mult mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, ce va fi bazată cel mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii de piaţă care cel mai adesea sunt complet lipsite de suflet.”

 

A prezis căderea lui Ceaușescu

R.A. Gupta Swami e recunoscut în lume ca prezicător și clarvăzător. Ar fi prezis, de exemplu, căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, prăbușirea navetei spațiale Columbia, iar în ce ne privește – a profețit sfârșitul comunismului în România, căderea cuplului Ceaușescu și execuția după un proces sumar. Mai mult decât atât, R.A. Gupta Swami ar fi fost chemat în 1983 chiar și de Elena Ceaușescu,care nu a luat în seamă avertismentele lui, alungându-l din țară și numindu-l șarlatan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *