Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori din România a RĂBUFNIT pe Facebook: ”E de neînţeles”

Prezentatorul Antena 1 Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj surprinzător, despre noua emisiune de pe Pro TV, ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care va debuta luni seară pe Pro TV.

”Pour les connaisseurs: de azi Pro îşi schimbă total grila de programe prime-time pentru prima dată în istorie. Pentru mine e de neînţeles de ce Pro renunţă la publicul fidel de filme americane pe care şi l-a crescut 20 de ani? Va aduna un reality show mai mulţi telespectatori seară după seară decât un film cu van Damme? E prima dată în istorie când o televiziune îşi reconfigurează total prime-time-ul oferind la schimb un gen de program-reality-cu obisnuinţa de difuzare pe Kanal sau Prima (Rătăciţi în Panama,Big Brother…). De azi Bruce Willis sau Tom Cruise pleacă din casa în care publicul îi găsea la cină,seară dupa seară,vreme de 20 de ani…De înţeles sau de neînţeles. Dar de comentat…”, a scris Dan Negru pe Facebook, potrivit sursei citate.

Emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmată în Africa de Sud, debutează luni, de la 20.30, iar printre cele 12 vedete participante se numără Gabi Jugaru, Gina Pistol, Mihai Trăistariu şi Cătălin Moroşanu. Showul va fi difuzat 21 de zile, timp în care Cabral Ibacka şi Mihai Bobonete vor transmite în direct, de luni până duminică, din jungla africană.

Pe de altă parte, Antena 1 difuzează în această seară un film cu Bruce Willis, aşa putându-se explica apropoul din postarea lui Dan Negru.

 

Sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *