USL în derivă

Jale mare printre liderii USL din teritoriu (şi nu numai), după anunţul PDL de eventuală comasare a alegerilor. Brusc, toţi au realizat că au o singură şansă să obţină o funcţie publică cu acces la lovele de la alegerile din 2012. Astfel, dacă înainte puteau candida la, să zicem, o primărie sau un consiliu judeţean, în cazul înfrângerii venea toamna cu noi locuri călduţe în parlament. Acum, însă, ei sunt nevoiţi să joace totul pe o singură carte, fapt care a cam stricat calculele multora. De exemplu, la Iaşi, Relu Fenechiu vrea judeţul. Dar, cu toţi cei 70 de primari ai USL, există riscul de a pierde, în condiţiile în care este aproape sigur că preşedintele Constantin Simirad va candida din nou.

La o campanie de picior, Simirad îi dă lecţii liberalului, fapt ştiut şi de el. Tot la Iaşi, avem exemplul lui Tudor Ciuhodaru, care va merge “independent” la primărie, iar, dacă va pierde, din deputat va deveni doar un simplu subordonat al dr. Diana Cimpoieşu. Ce tragedieeee!!!

Exemplele pot continua, cert este însă că această comasare nu este ultima supriză pregătită în birourile de la Cotroceni pentru actuala opoziţie. Poate, de data aceasta, din urne vor ieşi şi câţiva „iepuri” care se gândesc şi la noi. Blasfemieeee!!!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *