Valentina Pelinel, vizită fulger la Zina Dumitrescu la azil

Valentina Pelinel (35 de ani) se numără printre cele mai apropiate persoane din viața Zinei Dumitrescu, totodată fiind și cea care a vizitat-o de 1 Martie, zi în care i-a adus un cadou de care fosta creatoare de modă s-a bucurat nespus.

Zina Dumitrescu (79 de ani) a petrecut 1 Martie cu Valentina Pelinel și Dana Androne, care au surprins-o cu flori și cadouri scumpe. ”Mama Zina” a petrecut în compania prietenilor din azilul de bătrâni “Casa Snagov” din Ghermăneşti, situat la 20 de kilometri de București. Zina a primit de 1 martie ghiocei, marțișoare, dar și un spectacol pe măsură. ”Au venit sa o viziteze câteva persoane apropiate, printre care și Valentina Pelinel, Dana Androne, plus alte doamne de la casa de Modă Venus. Știu că Valentina i-a adus un prafum de la Shiseido și un buchet mare de flori. Ea este cea mai drăguță fată, este foarte legată de ea, vine mereu să o vadă. Face glume cu ea, este o fată cu mult bun simț, ea a fost cea mai ok cu Zina. De 1 Martie a a avut parte de o serbare dedicată tuturor bătrânilor. A venit un cor de copii, așa cum a fost și de Crăciun. Cei mici au făcut o cântare, un spectacol, le-am oferit câte un mărțișor, câte o floare, fiecare doamnă din azil a fost respectată și plăcut impresionată. ”, a declarat Ion Casian, pentru CANCAN.ro.

Valentina Pelinel nu a uitat-o pe Zina Dumitrescu și o vizitează foarte des

Valentina Pelinel nu a uitat-o pe Zina Dumitrescu și o vizitează foarte des

Șocul a venit după moartea ultimului soț

Zina Dumitrescu suferă de Alzheimer. Fostul designer a început să aibă probleme cu memoria din 2009, după ce soțul ei, profesorul universitar Constantin Dumitrescu, a murit în urma unui stop cardio- respirator, în Germania, în timpul unei vizite la fiica sa, Cleo, care a ținut să-și îngroape tatăl acolo. Zina a suferit un șoc după ce a aflat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care nu a reușit să meargă la înmormântare. După acest episod, Zina a vrut să se sinucidă. Ea a înghițit mai multe pastile și a leșinat. A fost salvată de o vecină, care a găsit-o și a chemat de urgență salvarea. Zina Dumitrescu are trei casătorii la activ și 21 de avorturi, dar și o viață la care mulți români nici nu au îndraznit să viseze.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *