Amanta le-a dezbinat pe doamnele Borcea!

Scandalul din viaţa lui Cristi Borcea pare sa nu se mai termine. De data aceasta, protagonistele nu mai sunt soţia şi amanta, ci soţia şi fosta soţie. CANCAN.ro are toate detaliile.

Au trecut aproape două luni de când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, dând de înţeles în mod clar că tatăl copilului ei este Cristi Borea. Informaţia a făcut-o pe soţia oficială, Alina, să verse râuri de lacrimi şi să îşi atace în mod direct rivala. In direct la TV, cerându-i Valentinei să îi lase soţul în pace, pentru că nu are de gând să îi lase drumul liber. De atunci, cele două şi-au trimis săgeţi otrăvite prin presă. În timp ce Alina susţine tare şi răspicat că ea şi soţul ei se înţeleg de minune şi că mariajul ei merge bine. De cealaltă parte, Valentina a făcut tot posibilul pentru a da senzaţia că ea este partenera lui Borcea şi că soţia este pe făraş.
Alina si Mihaela au avut o relatie amicala de dragul lui Cristi Borcea
Alina si Mihaela au avut o relatie amicala de dragul lui Cristi Borcea
 
 
Alina i-a cerut explicaţii Mihaelei Borcea!
 
 Săptămâna trecută, Alina a plecat în America alături de copii, iar amanta însărcinată a profitat de acest lucru pentru a merge la închisoare să îl viziteze pe omul de afaceri. Însă, nu a mers singură, ci alături de copiii lui Borcea din prima căsnicie. Acest lucru a ajuns şi la urechile Alinei, care şi-a ieşit, din nou, din sărite, fiind deranjată de faptul că Mihaela Borcea a acceptat acest lucru, considerându-se trădată:”Mihaela este singura care a rămas o adevărată doamnă în această situaţie, singura care a fost numai soţie, niciodată amantă. Alina a sunat-o şi i-a reproşat că îi lasă pe copii să stea în preajma Valentinei. Ea i-a explicat că ei sunt mari şi că asa a decis Cristi. Mihaela nu vrea să se bage în acest circ, nici măcar nu este interesată de relaţiile lui Cristi. Singurul lucru de care îi pasă este faptul că fiica ei a fost foarte afectată de scandal. Nu e plăcut pentru un copil să treci printr-o asemenea sitaţie. Mie nu îmi vine să cred că Alina, care a fost vesnic amantă, are tupeu să îi ceară explicaţii Mihaelei,
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *