ION LUCIU este pe moarte: ”Sunt foarte bolnav. Nu ştiu dacă mă mai apucă Paştele”

Ion Luciu, tatăl Nicoletei şi Iulianei Luciu, a făcut declaraţii pentru CANCAN.ro despre starea sa de sănătate. Bărbatul este bolnav de ciroză hepatică şi crede că nu va mai rezista mult în faţa maladiei.

Ion Luciu a rămas singur în apartamentul din Drumul Taberei în care a locuit cu soţia şi cei trei copii pe care îi are. Dintre toţi, doar cu băiatul său din Germania mai comunică, fiind singurul care îl mai telefonează din când în când. Bărbatul susţine că nu are niciun ajutor şi că abia se mai ţine pe picioare, iar medicii nu mai au ce să-i mai facă, deoarece niciun tratament nu îl mai poate salva. Problema este că Ion Luciu are şi probleme cu licorile bahice, motiv pentru care fiicele sale nu îi mai oferă niciun ban. Bărbatul a rămas singur după ce a produs nenumărate scandaluri în căminul conjugal, ceea ce a făcut-o şi pe soţia sa să îl părăsească şi să se mute cu Nicoleta la Miercurea Ciuc. Ion Luciu simte că boala a pus stăpânire pe el, iar organismul îi va ceda în curând. ”Sunt nasol cu sănătatea. Am de toate, sunt foarte bolnav. Nu ştiu dacă mă mai apucă Paştele. Degeaba mă duc la medic, nu are ce să-mi mai facă. Am ciroză din cauza supărărilor, am de 20 de ani ciroză. Nu îmi e ruşine de dvs să spun. Nu am bani, nu am nimic. Iuliana îmi zice că nu are bani. Nu îmi dă nimic. Eu sunt marginalizat de copii, să ştie toată presa lucrul ăsta.”.
Cât despre milionarul Ioan Neculaie, dacă până acum şi-a exprimat dorinţa de a-l cunoaşte, ei bine, după ce s-a văzut cu Iuliana şi au mers împreună pentru a-şi schimba buletinul, Ion Luciu nu-şi mai doreşte să îl cunoască pe milionar, dar nici să mia aibă legătură cu fiicele sale, deoarece nu-i dau bani. ”Păcat de băiatul ăla care l-a avut . Cu care a fost căsătorită, în acte nu erau, dar era ca şi căsătorită, el era singur la părinţi, era bun, avea o situaţie 100%. A stat 7 ani cu el. Eh, fuge după bani, dragostea trece şi prin piele. Nu fuge după ce e mai bine. Poate să fie şi ca Lis, dacă eşti de casă, eşti de casă, dacă nu, aia e. Pe mine nu mă mai interesează. Nu mă mai interesează nici să-l cunosc. ”, a conchis Ion Luciu.
sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *