Veste DEZASTRUOASA pentru fanii BUG Mafia! Anuntul facut astazi: „INCHIDEM! Va multumim pentru sustinere”

Veste trista pentru cei care asculta rap in Romania. Magazinul oficial B.U.G Mafia se va inchide, iar anuntul a fost facut in urma cu putin timp.

Astfel ca, una din cele mai cunoscute formaţii de rap din ţară va inchide magazinul oficial, locul in care promovau produse inscripţionate. Totul s-a intamplat din cauza vanzarilor foarte mici.

Magazinul oficial B.U.G Mafia se va închide în data de 31 martie 2015, iar toate produsele de pe site sunt incluse în diverse promoţii. „Inchidem magazinul oficial, B.U.G Mafia. Va multumim pentru sustinere”, suna anuntul facut astazi.
Au vrut sa-si rotunjeasca veniturile

Preturile produselor erau unele destul de accesibile, astfel incat orice fan B.U.G isi putea procura propriul poster, cativa magneti si un tricou cu formatia preferata.Astfel, un hanorac cu insemnele B.U.G. Mafia costa 120 de lei, un tricou intre 45- 65 de lei, un fes intre 35- 65 de lei, o cana 25 de lei, un album 18 lei, un mouse pad 15 lei, un poster 7 lei, un magnet de frigider 5 lei si un odorizant auto la fel. Ce-i drept, nici concertele, sau, mai bine zis, numarul lor nu mai este ceea ce a fost odata, astfel ca hip-hopperii s-au gandit la o alternativa buna pentru a-si rotunji veniturile.

 

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *