IN SFARSIT! Prima poza cu chipul bebelusului Antoniei! Cu cine seamana micutul Dominic

Antonia si Alex Velea nu isi mai ascund bebelusul. Cei doi au facut facut un pictorial de senzatie in revista VIVA. Din imagini se vede ca micutul este leit tatal lui. Antonia a vorbit despre relatia cu Alex Velea si despre cum a stiut ca el este persoana potrivita pentru ea. „Nu pot să spun că e un lucru pe care îl știu, ci e ceva ce simt. Am simțit că Alexandru poate fi un tată minunat. Știam cât de mult își dorește un copil, l-am văzut jucân-du-se cu alți copii, e foarte drăguț și grijuliu. În acele momente, mi-am dat seama clar că va fi un tată bun. Știu că pentru mulți el pare dur, dar este o fire sensibilă, pro­tectoare și am văzut acest lu­cru din primele clipe alături de Dominic, băiețelul nostru”, a spus Antonia pentru revista VIVA.

Pe de alta parte, Alex a dezvaluit cum se simte de cand e tata. Am cunoscut un alt tip de fericire, pe care este greu să-l descriu în cuvinte. E un senti­ment unic, pe care trebuie să-l trăiască orice om. Sunt extraordinar de fericit și sunt mult mai motivat în tot ceea ce fac. Un copil este un izvor de energie. Pe plan muzical, m-am întors la treabă. Merg la concerte, înregistrez noi piese. Lucrez intens„, a spus el.

Se intelege de minune cu mama lui Alex Velea

Dupa spusele lui Alex, mama lui o iubeste foarte mult pe Antonia, iar cele doua fac echipa buna impreuna, mai ales cand vine vorba sa-i puna „bete in roate” interpretului. Mai mult, mama cantaretului nu accepta ideea ca acesta sa o supere pe frumoasa lui iubita.

 

Sursa: cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *