Vestitoarea verii – Paula Alexandra

Ne aflăm la sfârşitul şi începutul a două anotimpuri superbe. Semnul zodiacal care prevesteşte perioada de foc a anului, este cel al Gemenilor. Acesta simbolizează fenomenele de tranziţie, instabilitatea (din natură) şi dualitatea. Din acest motiv, prima fată din seria „La joie d’ete” este în zodia Gemeni şi se numeşte Paula Alexandra Beda.

„Îmi place foarte mult zodia în care sunt şi mi se pare a fi foarte complexă. Mi se potrivesc în totalitate caracteristicile zodiei”, spune Paula.

Este încă elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, dar se pregăteşte temeinic pentru Bac. Îşi doreşte foarte mult să urmeze în viitor cursurile Facultăţii de Drept.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

„Vreau să dau la Drept, Civil sau Comercial. Îmi place foarte mult ideea de a dezvălui ceva sau de a lupta pentru o anumită cauză. Mi se pare interesant să întorci povestea în favoarea ta”, mărturiseşte frumoasa ieşeancă.

Nu ar ezita totuşi să plece cu o bursă de studii în afara ţării, dacă i s-ar oferi ocazia.

Paula mărturiseşte că o atrag foarte mult sporturile extreme, însă, nu ar avea curajul să încerce aşa ceva. Cea mai mare pasiune a sa este modeling-ul, dar ar vrea să îmbine într-un mod fericit meseria pe care o va avea în viitor cu cea de model.

„Sunt o persoană spontană şi vreau ca lucrurile să mă ia prin suprindere, nu-mi doresc să ştiu dinainte ce se va întâmpla”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *