Victorel calcă pe muşuroaiele de interese

Mare noroc mai avem noi, românii! Ne-a adus barza pe un tărâm mănos, am crescut înalţi ca brazii şi ne-am ales să ne conducă tot felul de creiere (i)luminate. Unul şi unul, neicuşorule, unul mai deştept şi mai cu priinţă decât altul. Cui nu-i vine a crede să-şi arunce un ochişor la premierul Victor Ponta! Om bun, sfătos, cu drag de românaşul mioritic, el l-a îndemnat pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, să taie contractele care căpuşează statul în acest domeniu. Victor_Ponta„Nu vă uitaţi la ce zic oamenii politici, indiferent de cât de înaltă e funcţia lor, care sunt prieteni cu tot felul de şmecheri şi de afacerişti din agricultură! Faceţi ordine în continuare. Înţeleg că tot călcăm pe muşuroaie!”

Tăiaţi, nu vă încurcaţi!

Ei, vedeţi şi voi cui îi pasă de norod? De l-ar auzi Ţepeş, degrabă s-ar scula din mormânt şi l-ar pupa pe frunte! Păi, cum, băiatul se străduie, stă geană pe hoţi şi să nu primească răsplată? „Ne-am uitat la marea societate de cercetare de la Brăila, care era toată căpuşată şi toată şmecherită din 2009, 2010, 2011. Deci, când vă critică cineva, gândiţi-vă cine-i sunt prietenii şi sponsorii politici şi mergeţi mai departe. Aveţi tot sprijinul meu în acest sens; nu mă interesează sponsorii altor oameni politici. Tăiaţi-le toate contractele prin care căpuşau statul în agricultură şi folosiţi noul sistem care, iată, începe să aducă beneficii”, a spus prim-ministrul.

musuroiIuhuu! Deci, biciuală cu acord de la ştabul Guvernului! Să vă ţineţi, flăcăi, că ministrul Agriculturii e pus pe fapte mari. Cei ce vă ştiaţi hoţomani, cu drăgan la fraude, grijă mare că se schimbă calimera. Nu mai pupaţi voi contracte groase, subvenţii cât casa şi licitaţii pe ochi frumoşi. Osul la muncă şi sudoarea în batistă, că altfel aţi încurcat-o!

Dumnezeu, cel mai bun agricultor

Iar de nu băgaţi de seamă, unde vă calcă acum papucii din lac vă vor sta capetele. Aţi văzut vărul Becali ce-a păţit! Cu legea nu te joci! Victorel vrea să ţină agricultura prosperă, mai ales că acum a şi scos-o din belele. „În sfârşit, merge bine, sigur, şi prin voia lui Dumnezeu, că am avut ploaie destulă”. Merit de merit, ce mai! Dar are dreptate Victoraş: doar Dumnezeu ne putea ajuta, că de la restul, nicio nădejde. Şi acum, dacă mălaiul ţăranului a început să se îngroaşe, doar n-o să permită ditamai şeful Guvernului ca nişte căpuşe să sugă avuţia ţării! Iar de vor îndrăzni, le va strivi ca pe nişte amărâte de muşuroaie, că nu lasă el caşcavalul pe mâna termitelor! Cine ştie când îi va mai da Dumnezeu un an aşa de mănos! Ce curge în şiştar nu-i minciună, aşa că mulge, frate, cât ai timp! Iar de nu, căpuşează-l pe cel ce te-a supt, că altfel nu se poate!

Ciolănel Biznosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *