Vine toamna, cu ce ne îmbrăcăm?

Deşi vara este pe terminate, în magazinele din Iaşi încă nu s-au adus colecţiile de toamnă-iarnă. Aşadar, dacă sunteţi nerăbdători să vă cumpăraţi haine mai groase, mai aveţi de aşteptat.

În Iulius Mall, de exemplu, s-au adus doar câteva modele de cizme, geci şi pulovere, care să îţi încânte ochiul dar, bineînţeles, la preţuri pe măsură (adică, îţi produc cearcăne la cât de mari sunt). Comercianţii trebuie să scape mai întâi de ţinutele de vară. De aceea, reducerile au ajuns la unele magazine chiar și la 70- 80%.

De exemplu, puteţi cumpăra maiouri şi tricouri la 15 -19 lei, curele şi eşarfe la 9 lei, iar pantofi mai puteţi găsi la preţuri începând de la 39 lei.

În ceea ce priveşte ţinuta de toamnă, acceptabile ca şi preţ sunt gecile puţin mai groase, din material lucios, la 160 lei, respectiv 199 lei şi sacouri, la 169 lei.

Să nu uităm că în top rămâne ,,muşamaua”, pentru necunoscători un înlocuitor de piele, pe care o poţi asorta aproape la orice.

Dar, doamnele şi domnişoarele mai pretenţioase, cu un buget (sau sponsor) generos, pot găsi geci de piele cu prețuri variind între 359 lei și 479 lei sau pulovere la un preţ mai acceptabil, de „doar” 299 lei.

Cizmele rămân în continuare un punct forte în garderoba unei femei. La aceste articole, preţurile pornesc de la 280 lei şi urcă suficient de mult, în funcţie de calitate şi model.

O pereche de cizme maro merg foarte bine cu o pereche de blugi sau colanţi negri, cu un tricou şi o geacă de piele de aceeaşi culoare sau negru sau, poate, un pulover mai lung şi o geantă pe măsură.

Dacă vrei să fii în trend, trebuie să ştii să îţi asortezi ţinutele şi culorile, dar să și adopţi un stil care să te avantajeze.

Nu putem decât să sperăm că în această lună magazinele se vor aproviziona cu colecţii noi şi cu modele diversificate.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *